VZKAZY
Re: VZKAZY
to máš z toho, jakej seš pirát.
Já mám dneska hned dva najednou
TY BLBĚ NA D1 U ŘÍČAN, ZELENÁ VOVCE -> já v tom pruhu byl dřív a narozdíl od tebe s blinkrem, tlačit se tam je dost píčovina
TY HŇUPE NA D1 U ŘÍČAN, BÍLEJ TIGUAN -> kam ses jako tlačil? já byl ještě půlku auta v levým a jaks mi tu mezeru zavřel, neměl jsem kam uhout před výše uvedeným šulinem
A třetí do party: TY OŠKLIVEJ HIPSTŘE MEZI HUMPOLCEM A TÁBOREM, ČERNEJ PASSAT -> mrdat se 120 v levým a následně mávat ručičkama, ať jako zastavim? co bys jako dělal, kdybych fakt zastavil? s tím nagelovaným plnovouskem?
Já mám dneska hned dva najednou
TY BLBĚ NA D1 U ŘÍČAN, ZELENÁ VOVCE -> já v tom pruhu byl dřív a narozdíl od tebe s blinkrem, tlačit se tam je dost píčovina
TY HŇUPE NA D1 U ŘÍČAN, BÍLEJ TIGUAN -> kam ses jako tlačil? já byl ještě půlku auta v levým a jaks mi tu mezeru zavřel, neměl jsem kam uhout před výše uvedeným šulinem
A třetí do party: TY OŠKLIVEJ HIPSTŘE MEZI HUMPOLCEM A TÁBOREM, ČERNEJ PASSAT -> mrdat se 120 v levým a následně mávat ručičkama, ať jako zastavim? co bys jako dělal, kdybych fakt zastavil? s tím nagelovaným plnovouskem?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Třeba je to mistr bojových umění, ale asi máš recht, tihle takové scénky nedělají
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jako ze všech silničních ninjů mám nejradši toho, co na mě ze své otřískané oktáffky vyskočil na semaforu a ještě než došel k mým dveřím, já byl venku taky a on na ústupu. Že na něj z černého osobního MB vylezl týpek s velmi krátkými vlasy v kožené bundě, to už na něj bylo asi moc. Sladkých 18
No zaklad je aby nikdo nemel odvahu si na tebe vystoupit
Me se to celkem dari
Akorat policemani mi to kazi
Me se to celkem dari
Akorat policemani mi to kazi
Citroen C4 GP
Tak ty máš celkem macho mobil. Já s tím koncernem na podložkach leasingovek moc parády neudělám
Cierne sandero s foliami na oknach asi fungovat nebude
když na tebe bude někdo držkovat, stačí s ruskými přízvukem říct, že jedeš na stavbu a nemáš čas na píčoviny, ale můžeš zavolat šéfa
Abgx1 das par nalepek mpower nebo rs z ali a to by bylo.
No jo v kozene motorkarske bunde taky jezdim a obcas mam sestrih jak kluci z hotelu v Plzni na Borech
No jo v kozene motorkarske bunde taky jezdim a obcas mam sestrih jak kluci z hotelu v Plzni na Borech
Citroen C4 GP