Auto do 35 tisíc max 1.6, TD nebo TDi, poraďte prosim
Auto do 35 tisíc max 1.6, TD nebo TDi, poraďte prosim
Dobrý den, dodělávám řidičský průkaz a zvažuji, jaké si mám pořídit auto. Nechci na začátek nic drahýho, a nějak extra moc silnýho, potřeboval bych poradit, jaké auto pořídit do 35000,- TD nebo Tdi a max 1.6 obsah. Nejlíp aby to mělo spotřebu do 6 litrů. Narazil jsem např. na Opel Astra, nebo něco na ten způsob
Re: Auto do 35 tisíc max 1.6, TD nebo TDi, poraďte prosim
s tou cenou tak peknu feldu MPi a naucit sa jazdit
a este ostane neco aj na benzin a servis
turbodiesel ani nekomentujem, v tej cene to bude servisna vrazda
a este ostane neco aj na benzin a servis
turbodiesel ani nekomentujem, v tej cene to bude servisna vrazda
Ten limit asi neni v Eurech, co?
Vybírat dýzl v téhle cenové relaci je IMHO docela sebevražda koupil bych spíš nějaký malý benzín, to tady dokáže jezdit za málo
Vybírat dýzl v téhle cenové relaci je IMHO docela sebevražda koupil bych spíš nějaký malý benzín, to tady dokáže jezdit za málo
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Už vidím ty zástupy Felicií... No,, já bych ti poradil radši něco takového: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8724332
Souhlasím s tím, že diesel ne
Souhlasím s tím, že diesel ne
Ain´t nobody got time for that
Já bych bral něco také: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... xo/8758680
tyhle autíčka jsou docela ok na servis
tyhle autíčka jsou docela ok na servis
Koukám laťka celkem klesá, teď už řešíme první auto za 35tis., za týden to bude první auto do 15tis. a tak za čtrnáct dní očekávám zadání: "kdo daruje spolehlivé auto?"..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Tak na první auto proč ne, když se koupí něco malého, benzínového, tak to asi půjde
No de o to, že máma mi na auto dá až k maturitě, takže počítám peníze co vydělám přes léto, takže těch 35 tisíc budu mít Možná i víc, ale tak nebudu hledat dražší aby mi pak něco chybělo No já bych spíš potřeboval naftáka :/ Máma je agronomka :DD Takže lehký přístup k naftě
Divil by ses, ale i to se dá sehnatMr.Semtex píše:Koukám laťka celkem klesá, teď už řešíme první auto za 35tis., za týden to bude první auto do 15tis. a tak za čtrnáct dní očekávám zadání: "kdo daruje spolehlivé auto?"..
Ain´t nobody got time for that
jo, takhle, tak to jo, to je pak jinávirginONE píše:No de o to, že máma mi na auto dá až k maturitě, takže počítám peníze co vydělám přes léto, takže těch 35 tisíc budu mít Možná i víc, ale tak nebudu hledat dražší aby mi pak něco chybělo No já bych spíš potřeboval naftáka :/ Máma je agronomka :DD Takže lehký přístup k naftě
Tak to já bych se díval po starém Polu 1.9D 47kw Je to atmosférický dýzl, který sice nejede, ale neni na tom co rozbít Muj kamarád ho měl, najel s tim poměrně v klidu skoro 300tis km (jeho matka ho kupovala jako nové)
Něco na ukázku: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... lo/8752260