Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
Trvalé a vypínám manuálně....pokud se teda nejedná o MP
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
MP se muze?VS* píše:Trvalé a vypínám manuálně....pokud se teda nejedná o MP
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Musí
A jinak taky furt a OFF manuálně.
A jinak taky furt a OFF manuálně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Před chvílí stříbrná oftáka III u benzinky shell na Místecké v Ově směr FM - Ka on - genevo ho chytlo na cca 400m
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ahoj, vybírám AR s pevnou instalací, je to do služebního auta s pokoveným čelním sklem, takže potřebuju externí radarovou hlavu i GPS anténu. Nějak nechápu rozdíl mezi Genevo Pro s HDM+ anténou a Protectorem s tou samou anténou, Protector je výrazně dražší, je i lepší? Chápu dobře, že rozdíl mezi Genevo GPS s HDM+ hlavou a Genevo Pro/Protector je pouze v tom, že k verzi GPS nepřipojím antilaser ani druhé čidlo?
Který systém byste doporučili z pohledu co nejmenší integrace s autem? Může se mi stát, že mi firma v pátek řekne, abych v pondělí ráno odvezl auto vrátit do Prahy, že pro mě mají jiné a hledám něco, co dokážu demontovat sám...
Který systém byste doporučili z pohledu co nejmenší integrace s autem? Může se mi stát, že mi firma v pátek řekne, abych v pondělí ráno odvezl auto vrátit do Prahy, že pro mě mají jiné a hledám něco, co dokážu demontovat sám...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Demontovat sám ani nic z toho nedokážeš. Tedy neznám Tě, ale 99% lidí to nezvládne. Ale pokud si to budeš sám i montovat, pak asi nebude problém.
Protector je trochu víc propracovanější zařízení, byť má stejnou anténu.
Protector je trochu víc propracovanější zařízení, byť má stejnou anténu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Používám v různých autech Protector i Genevo Pro. Oba systémy jsou velmi propracované. Mám obojí integrované s anti-laserem. Protector má několik "hračičkovských" funkcionalit, který možná obyčejný smrtelník ani nepotřebuje - jako je hlasová identifikace laseru, hlasové rozlišení směru měření, individuální nastavení limitu překročení pro upozornění, podrobné nastavení pře PC, logování poplachů a událostí, kniha jízd, možnost komplet skryté montáže, souběžné hlášení radar poplachu a GPS upozornění. Genevo Pro může půsbit celkově jednodušší, ale všechny důležité záležitosti fungují, má pěkný malý konfigurovatelný displej a o kousek propracovanější systém upozorňování na GPS body. Ani jedno zařízení není špatná volba.iv0 píše:Nějak nechápu rozdíl mezi Genevo Pro s HDM+ anténou a Protectorem s tou samou anténou, Protector je výrazně dražší, je i lepší?
iv0 píše:Který systém byste doporučili z pohledu co nejmenší integrace s autem? Může se mi stát, že mi firma v pátek řekne, abych v pondělí ráno odvezl auto vrátit do Prahy, že pro mě mají jiné a hledám něco, co dokážu demontovat sám...
Představa demontáže v domácích podmínkách (především při integraci s antilaserem) mi nepřijde úplně reálná. Ale pokud máš dílnu nebo alespoň garáž a také nějaké zkušenosti, tak to půjde.
Ok, díky moc, začíná mi to být jasnější.
Ještě prosím o info o GPS vs Pro/Protector? Je to jenom o počtu hlav a integraci AL?
Ještě prosím o info o GPS vs Pro/Protector? Je to jenom o počtu hlav a integraci AL?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
S AL lze integrovat obojí. Počet hlav je v podstatě k ničemu - plně postačuje jedna...pro takové to domácí žvýkání.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jaké máte zkušenosti s updatováním Genevo Pro? Pominu-li, že to moje je neuvěřitelně vybíravé na flash disky a v podstatě jde updatovat jen z jediné flashky (starý 2GB Apacer), tak včera update selhal a mám nefunkční zařízení. Opětovné pokusy o nový update selhávají. Když nyní Genevo pustím, ozve se zapínací znělka, displej se vůbec nerozsvítí a pak zazní hláška "Místo falešného poplachu označeno". Zařízení dál nereaguje a tváří se vypnutě. Nemáte případně tipy na to, jaké flash disky používat a s jakým formátem? U mě to reagovalo jen na FAT32, bohužel ani s ním spolehlivě. Díky