Vyber "chytreho mobilu"
Re: Vyber "chytreho mobilu"
jo to jo. ještě třeba takové psaní hesla, kde mám velké, malé písmena, čísla a speciální znaky je lahoda - pořád přepínat ty klávesnice...
ale ve velké většině píšu jenom krátké smsky, takže bych to asi nějak extra nevyužil. Kromě té klávesky mi to nic moc navíc nenabídne. Jo kdybych mohl vyhazovat prachy...
ale ve velké většině píšu jenom krátké smsky, takže bych to asi nějak extra nevyužil. Kromě té klávesky mi to nic moc navíc nenabídne. Jo kdybych mohl vyhazovat prachy...
Rychlost zabíjí!
já nevím, ale jak dlouho vydrží mobil s klávesnicí vysouvací pohromadě aby nebyl rozkřupanej? ja bych tomu nevěřil, ale jsem prase
Kdysi jsem měl dva a půl roku Nokii 6280, která zrovna nevynikala kvalitním zpracováním (což se podle recenzí o E7 říct nedá) a posralo se mi na ní všechno, kromě vysouvacího mechanismu, nikdy se ním nebyl problém. A to jsem se k ní moc hezky nechoval.
Rychlost zabíjí!
já spíš myslel mechanizmy jako na N97, tam když jsem to viděl tak bych tomu u sebe dal tak měsíc..
prasik: E66 mam 2 roky a jede jako po masle, znicena, dodelana, 5x utopena, 100x spadnuta na zemi a jede. HTC co jsem mel to same. Takze za mne rikam pohoda.
2.9T RWD
tobe se tyto full klavesnice s mikro tlacitky dobre ovladaji?
HM tak zrovna tohle by bylo asi poslední ze všeho co bych chtěl to je takovej hybrid, to už radši normální telefon, nebo dotykovku, ale tohle mi přijde že je takový.. nevim, že to všechno umí trochu, ale špatně.. ale to je jen můj názor, proti gustu..
goes: Chvíli jsem si hrál s E72 a nemohu říct, že by mi to vadilo. Kdyby ale udělali E6 s klasickou, pouze numerickou, klávesnicí běžel bych pro telefon hned. I absenci autofocusu a xenonového blesku bych mu odpustil.
Mám velké ruce, takže nemám problém psát i na E72 jednou rukou. To je u E7 nemožné.
prasík: Dotykový display mi tam přijde zbytečný, ale když už ho to má...
Mám velké ruce, takže nemám problém psát i na E72 jednou rukou. To je u E7 nemožné.
prasík: Dotykový display mi tam přijde zbytečný, ale když už ho to má...
Naposledy upravil(a) HondaMan dne pát 15 dub 11:58, celkem upraveno 1 x.
2.9T RWD
ja chtel puvodne black berry, ale prave pro ty klavesnicky jsem ho vypustil