Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Pokud mu dal dopravce vypoved, tak ma dotycneho ztotozneneho. Ano, zadat vazbu na skutek ktery spachal, nebo se s rozmyslem snazil tento skutek vykonat by davalo opodstatneni. Ale to neni tento pripad.
Takze jedinej duvod - vazba utekova za skutek ktery se nestal je dost pofiderni. Absurdni divadlo.
Pokud by tam nekoho trefil a bylo by tam zraneni ani bych nemukl. Ale tohle je „zu viel“.
Takze jedinej duvod - vazba utekova za skutek ktery se nestal je dost pofiderni. Absurdni divadlo.
Pokud by tam nekoho trefil a bylo by tam zraneni ani bych nemukl. Ale tohle je „zu viel“.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Dotyčnému řidiči by vůbec neublížilo, kdyby na vyšetření počkal v chládku. Btw tady pořád nadáváme na způsob jízdy některých kamioňáků a když chtějí toho, který jel evidentně prasácky, klepnout přes prsty, tak za mě jedině dobře. Myslím, že i slušní kamioňáci za ním vůbec stát nebudou. Tohle nemůže někdo udělat náhodou. Měl místo po předjetí prvního kamionu na vrácení, viděl, že předjížděcí pruh končí a přesto se zcela vědomě jal předjíždět další kamion.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já myslím, že soud bude brzy...a taky se s ním rychle vypořádají. Německo není ČR
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ještě k tomu kamioňákovi, co předjížděl jako kokot: z příspěvku v diskuzi na idnes.cz vyplývá, že ten "pokus o vraždu" je opět neschopnost českých novinářů. V Německu se mluví o:
Což by právě odpovídalo úmyslnému obecnému ohrožení v silniční dopravě, nebezpečnému zásahu v dopravě, popřípadě pokusu o zabití.
To je tedy podstatně smysluplnější kvalifikace než pokus o vraždu (zjevný nesmysl).
Kód: Vybrat vše
"Vorsätzliche Gefährdung des Straßenverkehrs", "gefährlicher Eingriff in den Straßenverkehr" oder gar versuchter Totschlag.
To je tedy podstatně smysluplnější kvalifikace než pokus o vraždu (zjevný nesmysl).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Otázkou je, zda je to neschopnost nebo úmysl to tak přeložit...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A jsme u toho, jak jsem psal. Senzacechtiví novináři píšící nesmysly. Kálí si tím do vlastního hnízda a nahrávají svým kritikům dnes a denně.
Ale mně nešlo o kvalifikaci trestného činu, tu ať posoudí soudce. Šlo mi ukázat tu vyčnívající špičku ledovce trestuhodného chování řady kamioňáků. Jen kdyby byla v tomto policie vždy činná. Zachránila by tím více životů, než nesmyslným měřením rychlosti na každé mezi.
Ale mně nešlo o kvalifikaci trestného činu, tu ať posoudí soudce. Šlo mi ukázat tu vyčnívající špičku ledovce trestuhodného chování řady kamioňáků. Jen kdyby byla v tomto policie vždy činná. Zachránila by tím více životů, než nesmyslným měřením rychlosti na každé mezi.
Naposledy upravil(a) jerry dne stř 20 úno 16:19, celkem upraveno 3 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Bych to spíš viděl na "společenskou" objednávku
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
v tuto chvili opravu je obvineny z vrazdy, ma na nej byt vydan eurozatykac. alespon podle Passauer Neue Presse. jenze PCR o tom nic nevi.
kdo vi, jak to doopravdy je.
kdo vi, jak to doopravdy je.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ja som dokonca pocul "overenu" verziu ze pipina ho odrazu chcela predbehnut z prava, co on neocakaval kedze predtym isla vyrazne pomalsie... chcel sa urychlene uhnut z laveho, co vraj vyustilo v lahucke cuchuntie, na co pipina reagovala tym ze volant strhla do polaHondaMan píše:V tom jsme za jedno. Lacina záměrně změnil směr jízdy aby té pipině uškodil (byť ji chtěl asi jen vylekat). Řidič kamionu výše měl "jen" duto mezi ušima.