VZKAZY
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
Je to fakt. Při jakémkoli přesunu (rychlejším než chůze) z bodu A do bodu B se zkrátka nepohybuješ vzduchoprázdnem.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Čekým drahám: Nepodražily jste trochu?
Když jsem jel do Prahy posledně, tak to stálo 99kč. Dnes 160.
Docela odvážně nastavené ceny... Autem by to bylo jen o pár korun dražší.
Alespoň že slečny mám v kupéčku pěkný
Když jsem jel do Prahy posledně, tak to stálo 99kč. Dnes 160.
Docela odvážně nastavené ceny... Autem by to bylo jen o pár korun dražší.
Alespoň že slečny mám v kupéčku pěkný
2.9T RWD
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
http://www.denik.cz/z_domova/netanjahu- ... 10408.html
.... přeji šťastnou cestu a posílám něco k tanci i poslechu
.... přeji šťastnou cestu a posílám něco k tanci i poslechu
Niko nadžanel ko kerdža
NejezdímSmyl Flek z Nohavic píše:Nesmíš jezdit SCčkem.
Jen jsem si ještě nepořídil studentskou kartu. Na tu jednu jízdu ročně se mi to nevyplatí...
2.9T RWD
Sakra co to je nska za den, za 150km na mě tři auta začala najíždět z protisměru, u jednoho z nich jsem musel zpomalit až na 40 a pomalu začal přemejšlet jestli už to mám hodit do škarpy... Čumte lidi na cestu!
Nevite nekdo, cim muze byt zvysene setkavani se se statickou elektrinou? Pozoruji to poslednich par tydnu, nekolikrat denne, at sahnu na cokoliv, dostanu ranu, az to se mnou skubne...jako driv sse mi to stalo obcas taky, ale jen sem tam obcas a jeste to treba bylo svetrem nebo tak...ale ted fakt stale a silneji... hm?
čeče, posledních pár tejdnů pozoroju totéž!!! Stejný město, stejný problémy.....to nebude náhoda....
rád bych věřil tomu, že jde o testování nějaké nové židovské globální superzbraně, ale realita bude bohužel jen o aktuální kombinaci oblečení a relativní vlhkosti vzduchu...
rád bych věřil tomu, že jde o testování nějaké nové židovské globální superzbraně, ale realita bude bohužel jen o aktuální kombinaci oblečení a relativní vlhkosti vzduchu...
Niko nadžanel ko kerdža