Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
z vlastnej skusenosti musim povedat, ze s vynimkou malych rodinnych restauracii v ktorych majtelia aj "byvaju"alebo minimale pracuju je len malo tych, kde by si clovek objednal jedlo aj po navsteve kuchyne
taky rezen v tatralandii si do ust uz urcite nedam
taky rezen v tatralandii si do ust uz urcite nedam
Re: Gastronomické okénko
Zvlášť když v celé Evropě okolo nás je také socialismus, i když se tomu snaží říkat jinakřidičBOB píše:V našich končinách zavádět kapitalizmus - to by byla sebevražda každé politické partaje nebo hnutí
Ale jasně: kouříš, piješ, jsi obézní (atd) - tady máš naloženo!
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Re: Gastronomické okénko
abgx1: Tak Tatralandia patří J&T. To je vůbec partička prozákaznicky orientovaných
dohledat to na netu už snad ani neni možný, z toho rozhovoru to bylo dodatečně smazánoneautorizovaná část rozhovoru s Igorem Rattajem
Zaujímavý klient z hľadiska biznisu je dnes rodina s dvomi deťmi, ktorá príde na dovolenku. K takému by sme sa mali správať najslušnejšie a urobiť všetko preto, aby prišiel znova. Ubytujú sa na týždeň, dve malé deti, to je kopec problémov, potrebujú lyžiarsku školu, zídu dve jazdy a končia. To znamená nesmrdia mi na zjazdovke, sedia v bufete. Sú omnoho lepší ako lyžiari, ktorí o pol ôsmej stoja pred lanovkou s lyžami a o štvrtej povedia, dal som 26 jázd, jedna ma vyšla na štyri koruny. Takých radi nemáme.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Re: Gastronomické okénko
Samozrejme, velkovyroby pouzivaj jen ty nejkvalitnejsi surovi y Tak se nekdy podivej na slozeni na stitku (aby to 14dni vydrzelo) a pak se zamysli, kolik asi zbylo na ty kvalitni suroviny, kdyz to narozdil od hospody musel nekdo zabalit, prodat, rozvest, marze supermarketu, atd...Janča.Nov19 píše:honziss píše:HondaMan píše: Mám dojem, že jídlo z restaurace, kde se dělá xy obědů denně - takže přepálený olej, nekvalitní suroviny atd. - je stejně škodlivé jako si jednou za čas, když nestíhám, koupit nějakou hotovku do mikrovlnky.
Rozhodně to přeháníš.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Re: Gastronomické okénko
Za to když si dáš maso s rejží v hospodě jako meníčko, tak ta slepice asi ještě včera večer běhala po louce a rejži přivezl overnight přímo z plantáže.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Příspěvky: 27934
- Registrován: stř 16 úno 20:26
- Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gastronomické okénko
Mohl bych vyprávět - pár zákazníků tam najdeme a prolezlé to mám.honziss píše:Samozrejme, velkovyroby pouzivaj jen ty nejkvalitnejsi surovi y Tak se nekdy podivej na slozeni na stitku (aby to 14dni vydrzelo) a pak se zamysli, kolik asi zbylo na ty kvalitni suroviny, kdyz to narozdil od hospody musel nekdo zabalit, prodat, rozvest, marze supermarketu, atd...
Děkuji - ani za nic!
To je lehce absurdní, ale existují restaurace, kde to dělají čerstvé, kuře je z volného výběhu a rejže není BASK. To jako dobrý základ zcela postačuje.Stepan píše:Za to když si dáš maso s rejží v hospodě jako meníčko, tak ta slepice asi ještě včera večer běhala po louce a rejži přivezl overnight přímo z plantáže.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Re: Gastronomické okénko
Kdyz si das menicko za 85,- tak samozrejme anoStepan píše:Za to když si dáš maso s rejží v hospodě jako meníčko, tak ta slepice asi ještě včera večer běhala po louce a rejži přivezl overnight přímo z plantáže.
Ale vazne, lepsi rejze rok stara a certve uvarena nez rejze mesic stara, uvarena, pimpnuta nakym aditivem a tejden zabalena ve folii chladaku supermarketu, na tom se snad shodneme ne?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Re: Gastronomické okénko
Jeden gastronomický poznatek z Žabožroutova: sýr "Morbiere" s vrstvou popela uvnitř = mňam, speciálně, když se nechá zteplat, aby pořádně smrděl. Kus sem ho přivezl dom a byl přivítán: "Smrdí a divně vypadá" (ten sejra, ne já ....i když po týdnu na horách.....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: Gastronomické okénko
Ten název zní morbidně. To ten popel bude asi z krematória.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Příspěvky: 27934
- Registrován: stř 16 úno 20:26
- Bydliště: furt rovně a pak druhý barák vpravo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gastronomické okénko
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time