Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Už trojčlenka by zamávala výsledkem voleb. Co teprve takový rozdíl mezi procentem a procentním bodem.
Jinak nevím, proč by někdo měl mít zájem pod "články" diskutovat, když poslední test auta je přes rok starý a od té doby jsou k vidění přinejlepším reportáže o cizí tvorbě.
Jinak nevím, proč by někdo měl mít zájem pod "články" diskutovat, když poslední test auta je přes rok starý a od té doby jsou k vidění přinejlepším reportáže o cizí tvorbě.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Proč by měli dělat vlastní test když to stojí prachy.Lepší je to zkopírovat a pak fouknout sem.
Tak si vezmi, že někde nejde přidat příspěvek nebo se zaregistrovat, když neumíš číst, sčítat, nebo nevíš název planety, na které se nacházíš, nevíš, jak vypadá třeba autobus, hydrant...ctrl_j píše:To rozhodne. Myslim ze bychom se mohli inspirovat a v pristich snemovnich volbach by mohli libovolne volit jen lide co pred komisi uspesne zderivuji logaritmus cos x…aikoN píše:Diskutovat se buď dá nebo nedá. V tomhle případě platí, že se diskutovat dá.
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...tak nemám mít OP, natož možnost diskutovat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nahodou, tu by som sa nedostal bez googli
pytat sa ludi z tochto tisicrocia kam sa odstahoval hlinik...
pytat sa ludi z tochto tisicrocia kam sa odstahoval hlinik...
ten článek o BRZ na mainpage nefunguje
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Nedejbože test auta?
Na hlavní stránku Auto-blesku nechodím, tak ať vím, jestli se něco změnilo.
Na hlavní stránku Auto-blesku nechodím, tak ať vím, jestli se něco změnilo.
Ani tam neníStepan píše:ten článek o BRZ na mainpage nefunguje
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Já už ho tam mám, dokonce funkční
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
https://www.youtube.com/watch?v=00i0CtNgawo
Mirek Mazal naleštil věsteckou kouli, která mu prozradila, že auto mělo letní pneu.
Škoda že mu nepověděla taky že se jedná o 2 měsíce starou událost z Pece pod Sněžkou.
Alespoň je vidět kvalita podkladů ze kterých tyto newsky vznikají (aneb vyskočilo na mě náhodné video na jůtůbu).
Mirek Mazal naleštil věsteckou kouli, která mu prozradila, že auto mělo letní pneu.
Škoda že mu nepověděla taky že se jedná o 2 měsíce starou událost z Pece pod Sněžkou.
Alespoň je vidět kvalita podkladů ze kterých tyto newsky vznikají (aneb vyskočilo na mě náhodné video na jůtůbu).
《》1.5 dCi & 0.9 TCe