Solídne a zároveň zábavné auto pre mladý pár.
Re: Solídne a zároveň zábavné auto pre mladý pár.
Pokud pojede se zaplou stabilizací, tak si druhu pohonu ani nevšimne. Max. někam nebude moct na sněhu vyjet, zbytečné strašení.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Pokud není na silnici sníh a je maximálně mokro, tak souhlasím. Ale co jsem jezdil párkrát na neprohrnutých silnicích, tak to opravdu pozná a pokud bude v zatáčce šlapat na plyn, tak to prostě půjde do smyku! Kdybych to nezažil na vlastní kůži, tak to psát nebudu
Stabilizace udělá co, sebere ti výkon a dupne ti na brzdu, jenže když je sníh a je velmi malá přilnavost, tak pokud nedáš kontra, tak se prostě stejně budeš smýkat i když ti to sebere plyn a zašlápne brzdu. Záleží jak rychle pojede no, při opatrné jízdě skončí maximálně napříc a při nesmyslném přidání v zatáčce (myšleno plný knedlík v pravoúhlé zatáčce) může klidně udělat i hodiny.
Stabilizace udělá co, sebere ti výkon a dupne ti na brzdu, jenže když je sníh a je velmi malá přilnavost, tak pokud nedáš kontra, tak se prostě stejně budeš smýkat i když ti to sebere plyn a zašlápne brzdu. Záleží jak rychle pojede no, při opatrné jízdě skončí maximálně napříc a při nesmyslném přidání v zatáčce (myšleno plný knedlík v pravoúhlé zatáčce) může klidně udělat i hodiny.
Toyota GT 86 II, Mazda 6 kombi 165 PS 2017
Pokud bude na sněhu v zatáčce šlapat na plyn, tak vypadne i s předohrabem. Zadokolka je normálně hodná, žádné záludnosti se nekonají.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tušil som že sa to nestretne zrovna s pochopením ,, ale to je v poriadku. Ako v práci máme len škodovky s DSG a to sa mi teda vôbec nepozdáva, ale to bude skôr tým že mimo sport modu až neskutočne podtáčajú motor. Možno je to tým že si predstavujem že to bude radiť ako ZF v posledom BMW 3 čo som skúšal v 328i a tam mi to neskutočne vyhovovalo. Ale mate pravdu že aj z hľadiska spoľahlivosti , jazdného pôžitku , ako aj prípadného predaja by bol manuál jednoznačne lepší.
Asi bych to uzavřel tak, že každý typ pohonu má svoje pro a proti (předokolka při smyku pluží ven a zadokolce zase ujíždí zadek), ale většina lidí je dnes zvyklá na předokolky a tak očekává nedotáčivé plužení ven, místo zadku, který se snaží předběhnout předek
rudiny1 - protože si chceš koupit sportovní auto s automatem (bavíme se o Toyobaru), který většinu jeho výhod oproti klasice pohřbí a defakto to postrádá smysl si kupovat sportovní kupé, když si můžeš koupit ojetý golf gti, který bude s manuálem rychlejší a možná i zábavnější než BRZ s hydroměničem
Něco jiného je to třeba v případě BMW M2, kdy je to stále ještě osobní auto (myšlena karoserie), ale hodně nadupaný a obě převodovky jsou tak vyšperkované, že ani jednou neuděláš chybu.
rudiny1 - protože si chceš koupit sportovní auto s automatem (bavíme se o Toyobaru), který většinu jeho výhod oproti klasice pohřbí a defakto to postrádá smysl si kupovat sportovní kupé, když si můžeš koupit ojetý golf gti, který bude s manuálem rychlejší a možná i zábavnější než BRZ s hydroměničem
Něco jiného je to třeba v případě BMW M2, kdy je to stále ještě osobní auto (myšlena karoserie), ale hodně nadupaný a obě převodovky jsou tak vyšperkované, že ani jednou neuděláš chybu.
BRZ/GT86 je auto na zážitky za volantem s tím, že se dá používat i na běžné ježdění do práce a případně na dovolenou pro dva. Když tam dáš automat, tak zabiješ většinu zážitků a s vědomím, že tě spráská kde jaký hothatch a dokonce i RS oktávka, tak ten automat prostě nedává absolutně žádný smysl, přesně jak píše zajda.
Hanz: nedělej z toho modlu. Koupil sis zajímavé auto. Pogratulovali jsme ti. Tečka. Není potřeba psát v každém příspěvku žes to koupil, stejně jako reznoucí mazdu, nové.
Ad automat: proč ne, pokud to někomu vyhovuje, ať si ho klidně koupí. HDM sice nebude vzorem zábavnosti, ale s největší pravděpodobností to auto při řádné údržbě přežije. Po koupi vymění olej a jede se dál.
Já bych si ojeté Toybaru nekoupil z důvodu ceny, které za to ti pomatenci požadují. U automatu by se ale mohl najít zoufalý prodejce, který to pustí za normální peníze.
Ad automat: proč ne, pokud to někomu vyhovuje, ať si ho klidně koupí. HDM sice nebude vzorem zábavnosti, ale s největší pravděpodobností to auto při řádné údržbě přežije. Po koupi vymění olej a jede se dál.
Já bych si ojeté Toybaru nekoupil z důvodu ceny, které za to ti pomatenci požadují. U automatu by se ale mohl najít zoufalý prodejce, který to pustí za normální peníze.
2.9T RWD
Hele teď akorát koukám, že ojetá BRZ skoro zmizela z České inzerce. Asi nasněžilo no.
Zajímalo by mě, za kolik se reálně prodávají. Protože třeba tohle:
https://www.tipcars.com/subaru-brz/kupe ... 11649.html
bylo v nabídce už když jsem si ho chtěl koupit já, přelom 2016/2017
Zajímalo by mě, za kolik se reálně prodávají. Protože třeba tohle:
https://www.tipcars.com/subaru-brz/kupe ... 11649.html
bylo v nabídce už když jsem si ho chtěl koupit já, přelom 2016/2017
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Snažím se normálně poradit kolegovi pří výběru vozu a vycházím z toho co jsem přečetl nebo mám doma. Vím jak vypadá vychloubání nebo dokonce vynášení jednoho auta do nebe, ale pokud vím, tak jsem mu radil i jiná auta a o Mazdě jsem se zmínil podruhé nebo potřetí za 130 příspěvků. Takže jestli chceš urážet auta co mám nebo se povyšovat, tak si to užij, když ti to udělá radost.HondaMan píše:Hanz: nedělej z toho modlu. Koupil sis zajímavé auto. Pogratulovali jsme ti. Tečka. Není potřeba psát v každém příspěvku žes to koupil, stejně jako reznoucí mazdu, nové.
Kdybys radši kolegovi poradil něco lepšího než o čem jsme se tu bavili místo navážení do jiných, třeba by to prospělo i někomu jinému