Porsche - vse o sportovnich modelech
Re: Porsche - vse o sportovnich modelech
Zdravím, nevíte někdo, zda-li je možné přestavit 911 997 tiptronic na manuál? Jiná převodovka, řazení motorový svazek, řídící jednotka převodovky,středový tunel, nebo ještě něco? Potom vše správně nakodovat. Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?
Předem díky za info
Tom
Předem díky za info
Tom
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nejlépe prodat celý vůz a koupit v manuálu.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Mám ale možnost ten automat za super peníze a docela slušné zázemí autodílny.. jde mi jen o tu eletriku :-/
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to můžeš mít za super peníze,tak to kup a jezdi s tím.Nic bych nepředělával,origo,je origo. A že je dílna k dispozici,nic neznamená,když to nikdy neviděli,není to prrdel i když z automatu na manuál by to mělo být snazší,než obráceně.. Za komančů jsme se pouštěli do různých předělávek,dnes to nemá smysl.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
-
- Dítě v autě
Zdravím dámy, pánové
dnes jsem narazil na tohle fórum a rád bych připojil názor. Konkrétně na Porsche Boxster.
Každý preferujeme něco jiného, já beru otevřenou střechu jako bonus oproti klasickému autu. V tom vidím tu odlišnost. Takto je třeba se na to vždy dle mého dívat. Jistě, nad 130 Km/hod to už není komfortní /kšiltovka hoooodně pomůže/, ale u takového auta nejde až tak o maximální rychlosti jako spíše o zrychlení a následně užívání si zatáček na lesních, kvalitních cestách. Úžasný zvuk motoru je obrovským bonusem Auto bez střechy dává jakoby "volnost". Je to prostě úžasné auto
Mnoho šťastných kilometrů všem!
dnes jsem narazil na tohle fórum a rád bych připojil názor. Konkrétně na Porsche Boxster.
Každý preferujeme něco jiného, já beru otevřenou střechu jako bonus oproti klasickému autu. V tom vidím tu odlišnost. Takto je třeba se na to vždy dle mého dívat. Jistě, nad 130 Km/hod to už není komfortní /kšiltovka hoooodně pomůže/, ale u takového auta nejde až tak o maximální rychlosti jako spíše o zrychlení a následně užívání si zatáček na lesních, kvalitních cestách. Úžasný zvuk motoru je obrovským bonusem Auto bez střechy dává jakoby "volnost". Je to prostě úžasné auto
Mnoho šťastných kilometrů všem!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
No bude to super kárka,jen ten filtr pevných částic mě serre,proto jsem už na tento model nečekal. Dneska bylo sucho,tak jsem byl kárku provětrat.
jo, taky jsem to vcera vytahl, z donuceni. musel jsem to prevezt ze servisu z Brna domu. na novych letnich semislicich. kdyz jsem vyjizdel z Olomouce, byly cesty suche, vymrzle. za Vyskovem zacalo snezit, v Brne uz byla slusna chumelenice. pred servisem kostky a na nich komplet bilo.
byl jsem z toho nervozni, ale nakonec se ukazalo, ze zbytecne. drzelo to vice nez slusne i na mokru, pak na tom suchu po lehkem zahrati uz jsem si mohl dovolit i zrychlit.
letni rulez
byl jsem z toho nervozni, ale nakonec se ukazalo, ze zbytecne. drzelo to vice nez slusne i na mokru, pak na tom suchu po lehkem zahrati uz jsem si mohl dovolit i zrychlit.
letni rulez
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Kde v brne to servisujes?
http://www.vonka.cz/servis.html
trvalo to veky (coz mi v tomhle rocnim obdobi nevadilo), ale pristup uzasny. navic se pustil do veci, ktere znackove servisy ani bezne nedelaji.
trvalo to veky (coz mi v tomhle rocnim obdobi nevadilo), ale pristup uzasny. navic se pustil do veci, ktere znackove servisy ani bezne nedelaji.
Autoforum.cz