BMW Divize
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW Divize
Len V6 v Audi a VR6 v Pasiku su predsa len trosku ine motory, iked je pravda ze maju dost veci ostatnych spolocnych.
Bolo by fajn aby vydrzal, kedze po tom co som vcera videl nieco z buducnosti, tak bude musiet
Bolo by fajn aby vydrzal, kedze po tom co som vcera videl nieco z buducnosti, tak bude musiet
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
snowman: pěkné, ale je to prostě óbr stěhovák (pro rodinku ideál). U práce parkuju vedle S1 a to je asi jediný awd co bych fakt chtěl. Malinký je to skoro jak sport, jen to je teda nabušený neskutečně. Bohužel do toho kočár a plíny nedáš .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Co ti povim...samemu by mi asi plne stacilo nieco ako Golf R (vlastne ja bych nemenil ani M135i, prisiel som jej celkom dost na chut, len do hor to moc neni ), ale ak mam mat nieco co mi ma vydrzat na vsetky prilezitosti do buducna, tak to proste chcelo uz kombi. Golf R Variant sa s MT nerobil a Cupru ST som moc nechcel kvoli FWD a urcitej uz moc tvrdosti, tak mi z toho vysla ako zaujimava volba A4 s 3.2 FSI ktora je oproti nim dlhsia len o 5cm. Este A4 B7 bola v hre, ale tu zohnat v zachovalom stave...
Este par foto...tie 19ky pojdu z domu, uz su nachystane 18ky...
Este par foto...tie 19ky pojdu z domu, uz su nachystane 18ky...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
I ta barva je fajn. 19” je na naše/vaše silnice zlo! Já je měl 4 roky na R36 a sám se divím, že jsem jí udělal jenom jednou...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jednak jsou to konstrukčně zcela jiné motory a taky nemají ani vzdáleně podobnou charakteristiku. Tohle je srovnávání jablek a hrušek. Ta 3,2 sice není bůhvíco, ale jede to tak, jak by člověk předpokládal. Navíc podvozkově mi přišla B7 celkem fajn. B6 Passat s 3,2 je oproti tomu zklamání po všech stránkách.Snowman000 píše:Len V6 v Audi a VR6 v Pasiku su predsa len trosku ine motory, iked je pravda ze maju dost veci ostatnych spolocnych.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nene! Koza bola pre nas proste NO-GO (aktualne v M135i sa v tom utvrdzujeme).
Kinderko jednoducho dostane pod seba igelit
Kinderko jednoducho dostane pod seba igelit
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Kup keramiku na interiér a máš vyřešeno
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Diky za tip...to by pozeram taky slo
PP: Ked chces hod prosim toto vsetko do OOOO
PP: Ked chces hod prosim toto vsetko do OOOO
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak toto schvalujem. Ani velke, ani male, navyse fajn motorizacia. Aj ked teda do daily by som uz manual nechcel.