Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
Potkáš tam víc lidí ve smart casual+ než v montérkách. Párkrát jsem se tam potkal se spolužákem, co dělá v nedalekém KPMG v obležení velmi seniorně vypadajících (jeho) kolegů. Buď jsme všichni kolenovrti, nebo to není až tak strašný
Za mě dobrý
jooo, sem si vzpomněl. Nedávno před tím stála (teď už) předposlední generace RS6 a pán si zjevně bral něco v mističce sebou
Za mě dobrý
jooo, sem si vzpomněl. Nedávno před tím stála (teď už) předposlední generace RS6 a pán si zjevně bral něco v mističce sebou
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
neco podobnyho je na krizikovy a je to v pohode do kila piti, polivka, jidlo a salat
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyˇz je někdo dobře oblečený, tak to nic neznamená. Ale za 95,- meníčko není real prodat, když do toho započteš suroviny, nájem, energii, lidi. Někde musíš vojebávat a velmi často to jsou právě ty suroviny.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
mattone: Já měl dřív přímo na křižíkový kancl, myslíš tam v tom dvoře, směrem ke karlínskému náměstí? V týhle lokalitě jedině poutine.cz
BOB:Svíčková za 85 už taky byla Já mám pocit, že oni berou nějaký dotace, mají to zvenku na baráku. Každopádně je to bez obsluhy, fronta kolem 12 klidně 20-30 metrů před vchod. Objemy mají asi slušný, tak třeba je to jenom pračka. Kdo ví
Já to oblečení myslel spíš tak, že jedna manažerka z Big4 mě nutila chodit do své oblíbené restaurace v Holešovicích, když jsme dělali klienta poblíž, a meníčko za dvě kila se mi nelíbilo jakože vůbec. Že možná lidi trošku vejš na společenským žebříčku mají jiný nároky na stravování než já a stejně tam choděj. Tak to třeba není takovej humus, jak by cenotvorba naznačovala.
BOB:Svíčková za 85 už taky byla Já mám pocit, že oni berou nějaký dotace, mají to zvenku na baráku. Každopádně je to bez obsluhy, fronta kolem 12 klidně 20-30 metrů před vchod. Objemy mají asi slušný, tak třeba je to jenom pračka. Kdo ví
Já to oblečení myslel spíš tak, že jedna manažerka z Big4 mě nutila chodit do své oblíbené restaurace v Holešovicích, když jsme dělali klienta poblíž, a meníčko za dvě kila se mi nelíbilo jakože vůbec. Že možná lidi trošku vejš na společenským žebříčku mají jiný nároky na stravování než já a stejně tam choděj. Tak to třeba není takovej humus, jak by cenotvorba naznačovala.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
-
- Spolujezdec
Poslední dobou, když si nestihnu do práce uvařit, tak jen čapnu v Albertu hotovky. Mají tam jako polévky od jejich značky nebo na indický způsob a ty jsou výborný
tohle ani nepodeziram z reklamy jen z absence chutovych bunek
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...spíš tam mělo být: mají tam jakopolévky...
Tohle bych fakt nikdy nepozřel.
Tohle bych fakt nikdy nepozřel.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pizerie u nas v Liboci zdrazila poledni menicka za posledni roky na dvojnasobek (170,- polevka + jidlo) a porce zmensila tak o 1/3. Ale polivka je porad z masa, kosti a zeleniny a jidlo je fakt jidlo, zadnej prasek, zadnej polotovar. Mensi porce normalni clovek spis oceni nez by toho litoval.
Uvarit opravdovy jidlo o dvou chodech za 100ku je nesmysl a nebo to vyzaduje prinejmensim silene velke objemy, coz se vzdycky promitne do kvality a chuti. Suroviny v rozumne fungujici restauraci delaj max 1/4 - 1/3 ceny jidla...
Uvarit opravdovy jidlo o dvou chodech za 100ku je nesmysl a nebo to vyzaduje prinejmensim silene velke objemy, coz se vzdycky promitne do kvality a chuti. Suroviny v rozumne fungujici restauraci delaj max 1/4 - 1/3 ceny jidla...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Kdo chce kam, pomozme mu tamJanča.Nov19 píše:Poslední dobou, když si nestihnu do práce uvařit, tak jen čapnu v Albertu hotovky. Mají tam jako polévky od jejich značky nebo na indický způsob a ty jsou výborný
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k