To tě trochu lakují nebo došlo k nějakému komunikačnímu šumu. Oni ti poslali totiž seznam toho, co je pro tuto specifikaci celkově homologováno, nikoliv, co tam bude zapsáno.tom4ktm píše: Pripadne doplnam info k diskuzi, z poradne Skoda mi odpisali k vozidlu SKODA KODIAQ s motorom 2,0TDI 140kW su napisane vo velkom techickom tieto rozmery kolies:
Skoda KODIAQ 2.0 TDI 4x4 (140kW) Zimne pneumatiky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skoda KODIAQ 2.0 TDI 4x4 (140kW) Zimne pneumatiky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Dobře, vidím, že to na tebe bylo složité a ne zcela přímé. Tak ti to rozvinu. Řídit se tím, co je v techničáku se dá samozřejmě až od momentu, kdy je k danému vozu vystaven. Takže má tazatel minimálně 3 možnosti. 1) koupit zimní obutí ve stejném rozměru, na jakém to vyjedete z továrny 2) Vybírat z alternativních rozměrů, ale až bude mít TP k dispozici, aby nekoupil na základě "dobré" rady předem něco, co tam nakonec provozovat nelze. 3) Koupit předem cokoliv s typovým listem na dané vozidlo a nechat dopsat do TP dodatečně sám.řidičBOB píše:No, rada sice fajn již od počátku, akorát má drobnou vadu - zřejmě nechápeš psaný text, jelikož z původního postu tazatele jasně plyne, že vozidlo nemá a teprve mu přijde. Čili nemá ani TP, takže tvoje dobrá rada je mu na dvě věcijanjan píše:jak ti někdo jiný může říct, co ty máš v techničáku...? To se musíš podívat ty sám, co tam je
Ty neprůstřelná informace
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže bodem 3) si rovnou odporuješ bodu 2). A ty mi chceš něco vysvětlovat?
Btw:minimálně ty 17”, co mu tady radilo několik dalších lidí, tam zapsané mít bude, ty rozumbrado
Ale nepřestávej! Asi nejsem sám, kdo se dobře baví.
Btw:minimálně ty 17”, co mu tady radilo několik dalších lidí, tam zapsané mít bude, ty rozumbrado
Ale nepřestávej! Asi nejsem sám, kdo se dobře baví.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Opět narážíme na to, že porozumění psanému textu je mimo tvoje schopnosti. Jinak bys totiž takovou blbost nenapsal. Bod č. 2 se věnuje libovolným kombinacím rozměrů disků a pneumatik, bod č. 3 je přesně definován typovými listy a pouze omezuje kombinace vycházející z bodu č. 2 na ty, které lze zapsat do TP. Člověk by čekal, že expert se v tomhle orientuje víc.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Čili, když není něco zapsáno v TP (bod 2), tak to tam jednoduše nechám dopsat (bod 3).
Ano, diskutovat s někým tvé inteligence a znalostí, je opravdu komplikované. Ale to není nic nového - známe z dřívějších diskuzí, že
Ano, diskutovat s někým tvé inteligence a znalostí, je opravdu komplikované. Ale to není nic nového - známe z dřívějších diskuzí, že
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
buď to stále nechápeš a nebo to překrucuješ do nesmyslnné roviny naschvál. V každém případě, je to tvůj boj. Tím tuhle debatu končím
Kura, chlopi, nepoštuchujte sa jak malé děcka.
K věci: Když sme koupili Leguána, tak nám ho přivezli na letních 235/50R18 a já následně pro něj pořídil zimní 235/55R17 (v TP tenhle rozměr zapsaný je). Ale už bych to neudělal, po zkušenostech se svým autem (letní i zimní staggered 225/40 R18 přední. a 255/35 R18 zadní) bych nyní i pro Leguána pořídil zimní ve stejném rozměru jako letní (235/50 R18), protože moderní zimní gumy fungujou i v širokém provedení.
Tožtak moje zkušenost.
K věci: Když sme koupili Leguána, tak nám ho přivezli na letních 235/50R18 a já následně pro něj pořídil zimní 235/55R17 (v TP tenhle rozměr zapsaný je). Ale už bych to neudělal, po zkušenostech se svým autem (letní i zimní staggered 225/40 R18 přední. a 255/35 R18 zadní) bych nyní i pro Leguána pořídil zimní ve stejném rozměru jako letní (235/50 R18), protože moderní zimní gumy fungujou i v širokém provedení.
Tožtak moje zkušenost.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
tom4ktm píše:Ahojte kolegovia,
Ja som si zvolil tieto pnumatiky, Yokohama BLUEARTH-WINTER V905 235/55 R18 100V . Aky mate na tuto znacku a typ nazor?
Já bych si na nové auto dal něco lepšího.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To bude asi lepší, než radit někomu, ať se koukne do TP, který nemájanjan píše:buď to stále nechápeš a nebo to překrucuješ do nesmyslnné roviny naschvál. V každém případě, je to tvůj boj. Tím tuhle debatu končím
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jezdím PIRELLI Scorpion a po dlouhé době jsem spokojený. v 235/55 se dělají také.970ka píše:Já bych si na nové auto dal něco lepšího.tom4ktm píše:Ahojte kolegovia,
Ja som si zvolil tieto pnumatiky, Yokohama BLUEARTH-WINTER V905 235/55 R18 100V . Aky mate na tuto znacku a typ nazor?
cca 4tKč/guma
2.9T RWD