VZKAZY
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: VZKAZY
Připojuji se s přáním klidných Vánoc!
Doufal jsem, že dnes konečně uvidím zlatý prase...a ono tohle
Doufal jsem, že dnes konečně uvidím zlatý prase...a ono tohle
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Chlapče, tys měl dneska takové štěstí na té D1, že ta kolona se už nezastavila, protože bych tě holejma rukama dobil, jako prašivýho psa!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Provedl nějakou čuňačinku?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jeli jsme (já neřídil) ve vláčku v levém pruhu (souběžná jízda v obou pruzích). Vláček dlouhý, co oko dohlédlo. Najednou se odněkud prokličkoval černý Golf (řídil tak 20ti letý floutek), dojel na naší úroveň v pravém, dal blinkr a začal se na nás tlačit. Kolega za volantem si byl vědom, že jeho 2,5t Multivan nemůže rozhodit a tak na něj sral. Najednou Golf šlápnul na brzdu, vytlačil auto za námi, zařadil se a pustil dálkové, což si moc nepomohl, protože sezení i zrcátka v MV jsou dost vysoko Po chvilce ho to přešlo, začal zase vymýšlet, vytlačil někoho v pravém a konečně se dostal před nás, kde pustil zadní mlhovku. Tak mu tam kolega nasmažil LED dálky
Rychlost cca 40-50kmh, sněžení a -3. Kolona několik kilometrů, než se rozjela na 80-90. Před námi pak jel v tom vláčku asi 20 km.
Prostě kokot k pohledání.
Rychlost cca 40-50kmh, sněžení a -3. Kolona několik kilometrů, než se rozjela na 80-90. Před námi pak jel v tom vláčku asi 20 km.
Prostě kokot k pohledání.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pokud jste jeli vlevo ve vláčku tak, že vpravo bylo dost místa any se k vám a následně před vás dostalo zprava auto, pak byste zasloužili přes držku vy a ne ten z golfu.
Synku, já umím číst asi o dost líp, než ty umíš řídit. Pokud bylo vpravo místo, neměli jste vlevo co dělat.řidičBOB píše:Chlapče, dej se do klidu a pozorně si přečti, co jsem psal
povodne som ta chcel rovno oznacit za obet nespravodliveho rozdelovania inteligencie, ale tak skusim inak
"Je-li na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně (dále jen "souběžná jízda")"
co z toho bob porusil? ked sa mi na Xty pokus podari z praveho pruhu niekoho vytlacit, neznamena to ze tam bolo miesto
"Je-li na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně (dále jen "souběžná jízda")"
co z toho bob porusil? ked sa mi na Xty pokus podari z praveho pruhu niekoho vytlacit, neznamena to ze tam bolo miesto
Naposledy upravil(a) abgx1 dne sob 12 led 22:29, celkem upraveno 1 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevypadá to tak ale:Pavelpu27 píše:Synku, já umím číst asi o dost líp, než ty umíš řídit. Pokud bylo vpravo místo, neměli jste vlevo co dělat.
řidičBOB píše:Jeli jsme (já neřídil) ve vláčku v levém pruhu (souběžná jízda v obou pruzích).
Nemám pocit, že se známe, takže netuším, odkud tak dobře víš, jak já řídím. Ale pokud ty řídíš tak, jak umíš číst nebo jak ovládáš Zákon o provozu na pozemních komunikacích, tak to potěš koště. Při souběžné jízdě se totiž vcelku běžně stává, že občas jede rychleji levý pruh a občas pravý, takže vcelku bez problémů může dojít k tomu, to jsem popisoval ve svém původním postu. Najdou se ale i idioti, co v několikakilometrové koloně v obou pruzích kličkují podle toho, který pruh se jeví, že jede rychleji; ve skutečnosti ale celou kolonu pouze zpomalují.§12 odst.(3) Je-li na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně (dále jen "souběžná jízda"); přitom se nepovažuje za předjíždění, jedou-li vozidla v jednom z jízdních pruhů rychleji než vozidla v jiném jízdním pruhu.
Naštěstí vím, že trpíš stejným komplexem na mou maličkost, jako janjan, takže si na mou adresu neodpustíš žádný komentář, i když se sebepitomější. Tak jenom vesele pokračuj
abgx1: navíc já vůbec nic - za volantem jsem neseděl, jak jsem psal již v prvním postu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time