Dobrý den, jmenuji se Pavla Knotková a píšu bakalářku na téma Vliv rodičů na výběr povolání dítěte. Momentálně sháním respondenty ve věku 18-40 let, pracující, české národnosti, s dosaženým vzděláním: SŠ bez maturity nebo jen ukončená ZŠ. Respektujte prosím daná omezení. Dotazník se zaměřuje na vaše dětství, a člověk je tvor zapomnětlivý. Vysokoškoláků a maturantů mám doopravdy velmi hodně, další nepotřebuji. Děkuji za pochopení. Pokud spadáte do cílové skupiny, moc mi pomůžete, pokud dotazník vyplníte.
https://www.survio.com/survey/d/O5P2K1G1C4A7Z9U5B
Dotazník pro bakalářku
Re: Dotazník pro bakalářku
Vyplnil jsem skoro celý dotazník, pak jsem pro sichr úplně dočetl zadání a zjistil, že vlivem toho že mám dostudované SŠ s maturitou nespadám do požadovaných respondentů...
Grrrr..Celkem mě to bavilo
Grrrr..Celkem mě to bavilo
- Lachende Bestien
- Letec
Jak si vlastně tito žadatelé o vyplnění dotazníků vybírají weby, podle nějakých seznamů návštěvnosti, tj. ty s nejvíce klikači?
Ovšem kdyby se to alespoň nějak týkalo automobilové problematiky, tak by bylo umístění zde celkem pochopitelné...
"Tyhlety dotazníky každého jenom otravují. Já bych ty internety zakázala."
Ovšem kdyby se to alespoň nějak týkalo automobilové problematiky, tak by bylo umístění zde celkem pochopitelné...
"Tyhlety dotazníky každého jenom otravují. Já bych ty internety zakázala."
Tady takových lidí moc nebude tbh
ale jestli vám to pomůže, tak fotr má jenom výučák a celej život do mě hučí, ať se nedřu jak von a jdu se radši válet někam do státního
ale jestli vám to pomůže, tak fotr má jenom výučák a celej život do mě hučí, ať se nedřu jak von a jdu se radši válet někam do státního
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))