aha, takze nejaka pavprochova JPP neco dristla a je to jinak pozadavky pro MP i PCR jsou vice mene stejne, mnoho PCR slo k MP po ziskani vysluch z duvodu lepsich podminek apod. je to naprosto bezne. Doba, kdy si zednik udelala maturitu na zahradkarske je davno pryc.pavproch píše:Dovolím si mírný nesouhlas: ač taky nepovažuju PČr za extra lumeny, tak vím (informace přímo z PČr), že v jednom nejmenovaném okresním městě kousek od ostravy tvoří většinu sboru MP individua, která a) vyhodili z PČr pro neschopnost nebo b) je k Pčr vůbec nepřijali pro všeobecně nízký inlekekt.... tožtak, no...goes píše: individua jsou naprosto stejna jak u MP tak u statni. Tak tu nevytvarej nejakou fikci o tom, ze u MP jsou panove z pomocne a u policie minimalne docentni.
btw, tady u nás v Rožnově nejsou vašutovci (celé MP Rožnov se tu tak posměšně říká podle jejich načalnika - viz diskuse na jalovec.cz) taky zrovna příkladem zářných intelektů...
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Vladimire odkud bere obec penize? tiskne si je? nebo je bere z dani a odvodu obcanu? pokud to druhe, je to jen jina forma statniho rozpoctu, ktera jde na ucty obci dle zadanych pravidel. Nic vic a nic min.ExFun píše:Radku kecej do věcí, kterým rozumíš. Pokuty obcí jsou příjmem obce, vybírají si je obce a vymáhají si je obce.. jdou úplně mimo státní rozpočet.
Obce jsou financovány státními příspěvky, přesměrováním určitých daní a poplatky a pokutami (přímo - bez státu). Proto mají obce a potažmo MP eminentní zájem vybírat co nejvíc pokut za cokoliv, aby disponovali s co nejvíce prostředky. Pokud nechápeš ten zásadní rozdíl v přístupu a motivaci od PČR, kdy jejich pokuty plynou do rozpočtu státu a PČR na ně nevidí a nedostane je, tak jsi opravdu regulérně hloupý.
Když si k tomu člověk připočte to systémově úplně špatné zasazení MP, tak prostě
Baví mě, jak zrovna ty, jako Pan Mindrák, pořád někoho osočuješ s osobních problémů...
Víc k tomu nemám co říct, takže si ve svojí flamovací exhibici pokračuj s někým jiným.
Je jen tvuj problem, jak beres MP a ze te tak prdi. Bohudik s tim nic nenadelas.
po zmenach pred par lety s vysluhami platy apod. slo hodne PCR k MP. Dnes se jit k PCR moc nevyplati, spise vubec, bezny pesak se ma vyrazne lip u MP, nez u PCR, jak z duvodu casoveho fondu co musi odrapcovat, tak odmen apod.HondaMan píše:pavproch: Ukaž mi jediného člověka, který by šel dobrovolně dělat k MP, když by ho vzali k PČR.
to je fakt.. vím o několika kusech, co po 9 letech u pčr šli k MP (jim se počítal ještě rok vojny, takže to celkem 10 dalo), měli výsluhy a u MP se ten pěšák má asi fakt lépe.goes píše:po zmenach pred par lety s vysluhami platy apod. slo hodne PCR k MP. Dnes se jit k PCR moc nevyplati, spise vubec, bezny pesak se ma vyrazne lip u MP, nez u PCR, jak z duvodu casoveho fondu co musi odrapcovat, tak odmen apod.HondaMan píše:pavproch: Ukaž mi jediného člověka, který by šel dobrovolně dělat k MP, když by ho vzali k PČR.
pavprochu znáš třeba Igora T.?
Pravda vyděsí
to jméno jsem už zaslech ale piščisko k němu nepřiřazuju....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
OK. V tom případě není jediný důvod, aby měla MP stejné pravomoci a povinnosti jako PČR. Zahraniční příklady jsou sice pěkné, ale stejně nemáme vietnamský silniční zákon a německou neomezenou rychlost..goes píše:OMG dyt je to jen jiny typ policie. dyt tak to funguje v desitkach zemich, ze cast policie je takova, cast onaka, nekde spada cast pod armadu, jinde pod min.vnitra apod. proste je to typ policie, ktery si muze nejaky uzemni celek za urcitych podminek vytvorit.Mr.Semtex píše:goes: Když přijmu Tvoji argumentaci o tom z čeho a jak je MP placeno, tak mi už vůbec není jasné, proč by něco takového mělo vůbec existovat? Můžeš mi to prosím objasnit? Jaký je tedy potom smysl MP?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
a v cem ti vadi, ze jsou tu dve slozky, ktere maji pomenre podobne pravomoce. Proste udelat MP takovou, aby mela uplne jine pravomoce proste nejde. MP nema vsechny pravomoce stejne jako PCR a nektere holt jo. Pak uz je to jen o tom, co kdo povazuje za dulezite, aby se krylo a co ne. To je proste diskuse bez konce, jeden chce to a nechce ono a druhy to chce opacne.
tomu se nesměj, to je spíš k pláči.aikoN píše:pavproch píše:vašutovci
Pravda vyděsí