mike píše:@pp: koukni sem: https://www.ghacks.net/2017/11/16/how-t ... ate-files/
IT poradna
Re: IT poradna
Na OF.cz mi na stejnou otázku poradili postup, jak pročistit WinUpdate, což se i mně "PC pololamě" podařilo, sic sem tím získal jen 1.5GB. Čili lepší než nic.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Reaguju se zpožděním od dvou sekund do několika let, v tymto přypadku asi 2 dny.... neska ráno na zdrproproch (dyž sem se poctivě rozhlížel, abych netrefil na míšu) ňa napadlo udělat "úklid" v mailu (taky ukládá na C://) a... jo.... mozilla, sfiňa jedna, je nějaká vzpurná na obyčejné čištění složek od mailů s velkými MB (které dělám pravidelně), bylo nutno ještě po čištění provést údržbu složek a .... rázem je asi 15 GB zbytečného balastu fuč......pavproch píše:@mike: tak sem se sevřenou prdelí provedl čištění podle toho návodu, cos postnul a 1.5GB je fuč .... aspoň něco.... aji sem rči restartoval pc a manuálně spustil WinUpdate a zdá se, že fšecko funguje..... uffff a dík
Halt, pololama, no....
nevali se nekomu v supliku pouzitelny android tablet? potrebuji neco pro decka, kluci zlikvidovali dalsi z rady a kupovat novy se mi uplne nechce.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Chlopi, počebuju poradit...
Ještě dnes a zítra mám skrz naši vesnickou wifi přístup ke sledování TV (zadarmo, lépe řečeno jako bonus k členství/příspěvkům wifi). To mi má pozítří skončit.
Jde mi JEN A POUZE o občasné sledování čété1 v pc (předpopiča 18:55 + zprávy do půl osmé než doma v telce skončí seriál (ulice) na nově, pak už můžu čumět do telky.
A tak hledám alternativu.
Naše jsem (zdarma) i-vysílání čété, ale ..... po kliknutí na daný pořad, se mi na chvíli prosvítí načítací ikona (točítko) a pak .... už nic - černý obdélníček, přehrávání se nekoná. Blokátor reklam mám pro tu stráku vypnutý, nastavení + globální nastavení (pravá myš) jsme proklikal a nevypadá to, že bych tam měl něco špatně.
Otázka: kde/co nastavit jinak aby mi to hrálo?
W7 Profi 64bit, IE11, blokátor reklam vypnutý.
Ještě dnes a zítra mám skrz naši vesnickou wifi přístup ke sledování TV (zadarmo, lépe řečeno jako bonus k členství/příspěvkům wifi). To mi má pozítří skončit.
Jde mi JEN A POUZE o občasné sledování čété1 v pc (předpopiča 18:55 + zprávy do půl osmé než doma v telce skončí seriál (ulice) na nově, pak už můžu čumět do telky.
A tak hledám alternativu.
Naše jsem (zdarma) i-vysílání čété, ale ..... po kliknutí na daný pořad, se mi na chvíli prosvítí načítací ikona (točítko) a pak .... už nic - černý obdélníček, přehrávání se nekoná. Blokátor reklam mám pro tu stráku vypnutý, nastavení + globální nastavení (pravá myš) jsme proklikal a nevypadá to, že bych tam měl něco špatně.
Otázka: kde/co nastavit jinak aby mi to hrálo?
W7 Profi 64bit, IE11, blokátor reklam vypnutý.
Nikdy!
(Su konzerva, vím to o sobě a nehodlám s tím nic dělat)
(Su konzerva, vím to o sobě a nehodlám s tím nic dělat)
Jestli máš win10 tak tam ten edge stejně máš
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
EDIT: ale kuju za tip