225/45 R17 co koupit?
Re: 225/45 R17 co koupit?
pjanda: minimalizace děr na gumě = slick (to je pak poježdění )
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
jarka: Slick, to uz neni minimalizace, ale eliminace Souhlasim, ze kdyz uz, tak uz, ale pneumatika z prilozene fotky ma dve podstatne vyhody - je homlogovana pro bezny provoz a slusne funguje i na mokru (na vlhku perfekntne, i v hlubsi vode ale zvladne tempo okolo 160-180 km/h nez zacne ztracet kontakt se silnici). Poctivy slick poradne funguje jen na suchu a v hlubsi vode jste doslova namydleny Jista univerzalnost neni pro silnicni auto na skodu...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Souhlas, já jsem dokonce ve fázi, že radši jezdím na UHP než na semi-slicku. I na UHP si už někdy připadám jak asociál...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
A cemu rikate UHP, kdyz ne semislicku? Ja dnes vidim spise problem v tom, ze poradne UHP (pro me semislicky) se bud uz nevyrabeji (pripad Cors) nebo se nedaji sehnat v patricnem rozmeru (pripad vetsiny novejsich typu), i kdyz jsou sama dira.
Jinak ja si s nimi pripadam dobre, nemam pocit, ze by mi nekdo "koukal na gumy"
Jinak ja si s nimi pripadam dobre, nemam pocit, ze by mi nekdo "koukal na gumy"
Skanz3n
Skanz3n
Tak UHP jsou pro mě ty, který tak pojmenovává výrobce. Je tedy fakt, že se reálně jedná o normál letní gumy .
Jinak má poznámka nesměřovala na vzhled gum, ale na rychlost jakou mi na silnici umožní. Já popravdě svoji rychlost na silnici už ani zvětšovat nechci a semi-slick by ji opět posunul o dost výš...
Jinak má poznámka nesměřovala na vzhled gum, ale na rychlost jakou mi na silnici umožní. Já popravdě svoji rychlost na silnici už ani zvětšovat nechci a semi-slick by ji opět posunul o dost výš...
Aha, to je ma profesionalni deformace - co rika vyrobce rovnou vypoustim z hlavy
Samozrejme, moznosti auta posunou pneumatiky dale, to je ale prave to, co se mi na tom libi. Ze to tak je jeste neznamena, ze to musim vyzivat tehdy, kdy se kolem pohybuji jini
Pamatuji vymenu CSC v beztak zmekcene M3 spec na Z4MC za poctive Corsy, trebaze jen 225/255. Tomu auty sedly velmi... Bylo skoro nutne se s nim naucit znovu jezdit, zatacky, ktere sly drive jezdit 150, byly najednou ve 170 bez problemu. Bohuzel, i doba stoprocentnich semislicku se mi zda byt pryc. Nema nekdo ze znamych zkusenosti s Pirelli Trofeo? Opet bohuzel sama dira, ale smes by mohla byt dobra...
Samozrejme, moznosti auta posunou pneumatiky dale, to je ale prave to, co se mi na tom libi. Ze to tak je jeste neznamena, ze to musim vyzivat tehdy, kdy se kolem pohybuji jini
Pamatuji vymenu CSC v beztak zmekcene M3 spec na Z4MC za poctive Corsy, trebaze jen 225/255. Tomu auty sedly velmi... Bylo skoro nutne se s nim naucit znovu jezdit, zatacky, ktere sly drive jezdit 150, byly najednou ve 170 bez problemu. Bohuzel, i doba stoprocentnich semislicku se mi zda byt pryc. Nema nekdo ze znamych zkusenosti s Pirelli Trofeo? Opet bohuzel sama dira, ale smes by mohla byt dobra...
Skanz3n
Skanz3n
Dunlop SP Sport Max TT, su vyborne len maju nizsiu zivotnost.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Díky za reakci, objednal jsem Hankooky. GY F1 jsem měl teď a přišly mi hodně hlučné zhruba od 1/3 životnosti.pjanda píše:Asi se budu opakovat, ale ze zmineneho bych si vybral GY Eagle F1 GSD-3. Mel jsem je mnohokrat hlavne na BMW a z hlediska jizdnich vlastnosti na suchu i mokru jsem byl vzdy spokojen, zejmena v pomeru jizdni vlastnost/cena to byla a stale je vyborna volba. Jen maji kratsi zivotnost a chovaji se ponekud sverazne, nez se zajedou.
Pozdejsi asymeticke F1 jsou odvar, smesi i vzorkem, zivotnost pritom stjene mizerna. Bridgestony RE040 a 050 jsou prumerne gumy, Michelin Pilot Sport 2 mam aktualne omylem na jednom aute, jsou lehce nadprumerne, ale maji opet problem s fungovanim na zacatku, ale predevsim na konci zivotnosti vzorku. To je jako kdybyste z nich sundali tu spravnou pryz a zustalo jen nejake torzo ze zbytku puku...
Hankook a Falken neznam.
Mimo zmineneho - co nejake Pirelli? PZero Rosso nebyly spatne, dobre refeernce slycham i na neco novejsiho, PZero? Kdyztak Batman napovi, ma je...
GY F1 GSD-3 som mal aj ja, hoci nikdy nie na tak výkonných autách ako pjanda ale aj tak môžem posúdiť, že je to výborná guma... Mne prišli pomerne hlučné hneď od novosti ale nevadilo mi to, som si zvykol... Bál som sa s nimi prvého dažďa a zostal velmi milo prekvapený, tá guma to zvláda fakt dobre...
pjanda: na typer.cz lidi hodně jezdí Falken Azenis RT-615K a nemůžou si je na CTR vynachválit, s časy na kolo v Mostě se na nich už hodně blíží staršímu slicku. Jestli by fungovaly na nějaký těžší rwd je ale otázkou?