Dacia Duster
Re: Dacia Duster
Duster je auto postavene z levnych materialu, levnou pracovni silou, za pouziti knowhow Renaultu. Nic vic, nic min. Udelat libivy vzhled auta neni v dnesni dobe draha zalezitost.
Od 2019 me tam ceka par navstev ve vyrobe, tak jsem na to zvedavej.
Od 2019 me tam ceka par navstev ve vyrobe, tak jsem na to zvedavej.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Tak se tu v práci shodujeme,že mírný facelift vnějšku působí líbivě Závidět všichni můžou Dusteru,když udělá za levno terno co se prodává..
Leonidas : Já ti neberu, že Duster je dobré auto. Pokud tedy vezmeme v potaz poměr cena/výkon. Já už to nesoudím, ať si koupí kdo chce, co chce, je mi to jedno, já to neplatím.
Ale dlužno říci, že ty a tvé příspěvky..To je skutečně velmi otravný koktejl mísící dětskou otravnost, pubertální toxicitu, selektivní slepotu a hluchotu atd...Divím se, že tě to baví.
Ale dlužno říci, že ty a tvé příspěvky..To je skutečně velmi otravný koktejl mísící dětskou otravnost, pubertální toxicitu, selektivní slepotu a hluchotu atd...Divím se, že tě to baví.
Udelat libivej design stoji malo penez a je to videt, pouzit lepsi materialy ma karoserii, lepsi zpusoby svarovani, apod videt neni a stoji to vic penez. Nekdo chce za kazdou cenu suv za malo penez, nekdo chce dobry auto vsech strankach...leonidas píše:Tak se tu v práci shodujeme,že mírný facelift vnějšku působí líbivě Závidět všichni můžou Dusteru,když udělá za levno terno co se prodává..
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ono libivej design a Dacia je taky slusnej oxymóron
Ale ta snaha si ten hnus obhájit je roztomilá
Ale ta snaha si ten hnus obhájit je roztomilá
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
honziss: a vo tom to je. Někomu stačí líbivý design k tomu, aby z toho vystřík. Sváry a podobné věci vůbec neřeší a jejich intelekt nesahá tak dalece, aby si dali do souvislostí cenu , použité materiály a kvalitu zpracování/výroby. A je to tak správně. I takové primitivy tato společnost potřebuje.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pravda že kdyby každý byl ambiciózní a chtěl barák a drahy auto tak by to taky nešlo. To se pak doctes na YouTube v komentu u videa, že někoho sen je být řidičem kamionu. Vlastně to maj ty lidi snazší
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já si přeji, abych se v příštím životě narodil jako blbec...je jim krásně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Každého věc co si koupí,ale přesvědčovat a nutit vlastní názor je hnus,ale to už tu dlouho vidíme,jak se kterej blb zde vyjadřuje ke značkám..když to tu někomu vadí,ať píše názor v tématu jemu bližší..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tolik sebereflexe bych opravdu nečekalleonidas píše:Existuje ještě několik šuntů,ať jsme fér..třeba slepice s šípem ve znaku..ale ta bude o fous lepší,protože je jednou tak drahá..
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time