Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Dnes jsem poprvé po 118 dnech od nepěkného úrazu nohou řídil auto A šlo na 90% jako dřív. Jenom ještě posílit nohy. Ale předtím jsem měl trému, jako když jsem dělal autoškolu. Spíš to byl ale strach, co kdyby to nohy nedaly. Už se těším na jaro na miatu
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
jerry: a až na jaře skočíš do miaty tak voni si vzpomenou úplně a bude to na 100% . To auto funguje jak živá voda.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
fakt jen 70 kg svalů? Měřeno čím? To mam já, alespoň podle moji Tanity, a činku vidím jen když uklízím ve skříni.řidičBOB píše:Spíš zvednout pom ěr svalové hmoty, které mám aktuálně 70 kg.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jerry: jen tak dál
Autoforum.cz
Kluci díky
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mmira: nějaká “chytrá” váha.
Dyť říkám, že potřebuju to zvednout
Dyť říkám, že potřebuju to zvednout
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mne minule ukázala jedna váha 45% telesného tuku, tak teraz si od nich držím odstup kamarát má niečo od Huawei za cca 30€ a vyzerá to celkom "chytro" aspoň v tej appke.
Suzuki Swift Sport 1.6 5D ZC32S