Politický koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Byl to velký člověk a politik. Člověk, který si do konce života zasloužil oslovení ‘pan prezident’
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
https://www.novinky.cz/domaci/492386-do ... ypcja0k4aI
To zejtra rozjedu na zkoušce. Já doufal, že se mě na to nezeptáte. A vy jste se zeptala.
To zejtra rozjedu na zkoušce. Já doufal, že se mě na to nezeptáte. A vy jste se zeptala.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Lachende Bestien
- Letec
Ať se daří u zkoušky.
Tuto zcela racionální argumentaci vám nutně musí zkoušející uznat, když ji užívá tak vážená, kompetentní a vysoce postavená veřejně činná osobnost jako je pan ministr Ťuk.Stepan píše:https://www.novinky.cz/domaci/492386-do ... ypcja0k4aI
Taxem se zaposlouchal do vánočního poselství z hradu..... a zaujaly mě tam dvě věci - už po moclikráté se sám sebe ptám - co na něj AB má/ví, že mu zemák tak leze do otvoru? A zadruhé a to je horší: sem to při předvánočních návštěvách slyšel ze všech stran, mám už asi půlroku naprosto stejný pocit a fčíl to zaznělo i tady - 2019 přijde v průmyslu minimálně "ochlazení", já se bojím aby to nebyla doslova "krize".
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pročistí se pracovní trh, srovnají se platy (...). Nějak bylo, nějak bude
Ikdyž pár měsíců starou situaci, kdy nákupčí smlouval směrem !nahoru!, jenom aby se mu podařilo dostat do výrobního plánu... To zase dlouho nezažiju
Ikdyž pár měsíců starou situaci, kdy nákupčí smlouval směrem !nahoru!, jenom aby se mu podařilo dostat do výrobního plánu... To zase dlouho nezažiju
pavproch píše:Taxem se zaposlouchal do vánočního poselství z hradu..... a zaujaly mě tam dvě věci - už po moclikráté se sám sebe ptám - co na něj AB má/ví, že mu zemák tak leze do otvoru? A zadruhé a to je horší: sem to při předvánočních návštěvách slyšel ze všech stran, mám už asi půlroku naprosto stejný pocit a fčíl to zaznělo i tady - 2019 přijde v průmyslu minimálně "ochlazení", já se bojím aby to nebyla doslova "krize".
Mě to na roadshow Citroenu v půlce září říkal jeden student vysoké ekonomické,co jsem ho tam měla jako spolujezdce,že příští rok bude krize.Že to slyšíš ze všech stran,tak to souhlasí.
Bez bodů
Tak jestli je názor studenta VŠE na makroekonomii validní, tak já vám k tomu taky klidně něco povím
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli krize, ale recese zcela jistě. Hráči průmyslu (VW, Siemens, Brose, Bosch, atd) se na to chystají a těší
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Prakticky dle všech ekonomů světa je krize jistá. Otázkou je pouze kdy a jak velká.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
9. února 2017
Ale zeptám se: Co z takové velké krize má VW? Jako jasně, platy dolů, možná pokoupit nějakou slabší konkurenci, ale co z toho, když lid nemá prachy a auta se neprodávaj?řidičBOB píše:...přijde i lepší doba. Velké firmy v automotiv průmyslu se už domlouvají, že ke konci roku to utnou, uměle vyvolají ekonomickou krizi.