Chlubítko univerzální
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Chlubítko univerzální
Pěkné výkony, pánové. Ten bench jsem zmínil, protože je to celkem vděčné téma k chlubení, jinak strojnímu posilování až tak velký význam nepřikládám, byť zrovna bench je na posílení ramen skvělý.
S tou svalovou hmotou navíc je to diskutabilní, záleží, čemu se člověk věnuje třeba v práci atd., na jednu stranu je v mnoha ohledech užitečná - přenášení/stěhování těžkých věcí, přitažlivost pro samice, odrazení konkurenčních samců od fyzického konfliktu atd. na druhou stranu toho člověk musí o to více sežrat, rychleji se unaví a případně větší svaly u mnoha jiných aktivit mohou spíše překážet.
Za mně takový ideál je kombinace jógy, tai-chi, posilování hlavně s vlastní vahou (už jen kolika způsoby co se týče pozice rukou/prstů/rychlosti.. je možné dělat např. kliky atd.) a lezení (v zimě umělé stěny). A nějaké to "kardio" při jízdě na kole, procházce se psem, nebo i běhání, kdo plánuje výměny kloubů .
S tou svalovou hmotou navíc je to diskutabilní, záleží, čemu se člověk věnuje třeba v práci atd., na jednu stranu je v mnoha ohledech užitečná - přenášení/stěhování těžkých věcí, přitažlivost pro samice, odrazení konkurenčních samců od fyzického konfliktu atd. na druhou stranu toho člověk musí o to více sežrat, rychleji se unaví a případně větší svaly u mnoha jiných aktivit mohou spíše překážet.
Za mně takový ideál je kombinace jógy, tai-chi, posilování hlavně s vlastní vahou (už jen kolika způsoby co se týče pozice rukou/prstů/rychlosti.. je možné dělat např. kliky atd.) a lezení (v zimě umělé stěny). A nějaké to "kardio" při jízdě na kole, procházce se psem, nebo i běhání, kdo plánuje výměny kloubů .
Kolik serii a opakovani? Ja dal v nejlepsi forme 140 a prislo mi ze zvedam panelak... a to jsem to zvedl jednouřidičBOB píše:120kg
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak u mna to je 197/70denis píše:Mať tak vaše problémy. Ja by som potreboval pár cm do výšky, kilá sú OK (170/80) ale na to je už asi trochu neskoro
Nech robim co robim, furt sama ruka sama noha... Myslim si ze jem viac nez dost, len sa to nejak straca
Tak 70/197 to je síla. To bych šel k doktorovi, aby vyšetřil štítnou žlázu. Máme stejnou výšku a zamlada jsem míval 85 kg a byl jsem hubeňour. Těch 70 kg si nějak neumím představit. Teď k stáru jsem rád že se vejdu do stovky. Když to stáhnu na 90, jsem už kost a kůže.
- Lachende Bestien
- Letec
Zase bych to s chozením na vyšetření štítné žlázy až tak nehrotil, s mírami 197cm/70kg aspoň vyvažujete všeobecně se rozmáhající vyžranost, ehm pardon obezitu.
Navíc hodně záleží na tělesném/metabolickém typu, vlivu okolí, genů, výživě, věku atd., žádný reálný dokonalý "člověk obecný" neexistuje.
I když s výškou kolem 2 metrů už by si člověk měl dávat více pozor na páteř a nevěšet na ni třeba zbytečná kila zátěže navíc (pokud se zrovna neživíte stěhováním/manipulací s těžkými břemenY, tam to bez řádné hmoty půjde jen stěží).
Edit. Fuj, ten češtin! (břemeni)
Navíc hodně záleží na tělesném/metabolickém typu, vlivu okolí, genů, výživě, věku atd., žádný reálný dokonalý "člověk obecný" neexistuje.
I když s výškou kolem 2 metrů už by si člověk měl dávat více pozor na páteř a nevěšet na ni třeba zbytečná kila zátěže navíc (pokud se zrovna neživíte stěhováním/manipulací s těžkými břemenY, tam to bez řádné hmoty půjde jen stěží).
Nejlepší formu jsem nikdy neměl (tak snad v příštím životě) ale jinak při 40 jsem měl podobné pocity.Bond007 píše:... Ja dal v nejlepsi forme 140 a prislo mi ze zvedam panelak...
Edit. Fuj, ten češtin! (břemeni)
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne pon 24 pro 12:39, celkem upraveno 2 x.
Stitna zlaza OK, dedo aj otec vyzerali v mojom veku uplne rovnako ako ja, proste genetika
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: já jedu pyramidu (začínám 80 - 12x, 100 - 10x, 110 - 6x) , takže 120 mám konečnou...4-5x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Sakra, Bobe, to jsi docela hovado (myšleno v dobrém)
Já tě naposledy viděl v Hradci na CzechRingu v roce 2011 v zimní bundě a nevypadal jsi na drobka, ale tyhle porce bych ti asi netipoval
Já tě naposledy viděl v Hradci na CzechRingu v roce 2011 v zimní bundě a nevypadal jsi na drobka, ale tyhle porce bych ti asi netipoval
Ja kdysí 150, ve vybaveni mam na soutezi 192.5. Posledni rok chodim spis z donuceni, sluzebky a spousta dalsich zajmu znamena vypadky ve cviceni, tim padem se nezlepsuju a tak me to nebavi. Aktualni forma bude neco kolem 120kg
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Spectral: no, to je dávno. Já chodím cvičit už dlouho, ale jak psal Eda - práce, nestíhačka, špatné jídlo a dostal jsem se tam, kam jsem nechtěl. Tak jsem si řekl, že seru na to a opřel se do toho fest. Furt nejsem ale spokojený Už mi ale není 20, takže se moc za nějakým maximem tam nebo onde nehoním. Spíš zvednout poměr svalové hmoty, které mám aktuálně 70 kg.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time