Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
já je jako pouštím...mohl chvilku počkat, protože jsem se pak zařadil před ten RR...a na konci mohl vyhrát prémii
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Třeba to byl kamioňákhonziss píše: Dneska rano za mnou jel passat, metr za naraznikem, blikal, klickoval a kdyz jsem se pak zaradil znova do pravyho, tak me pul tunelu predjizdel rychlosti o 2km/h vyssi. To mi proste hlava nebere.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Asi jako nikde jinde to neni vetsi race tempomatu nez tam.M.Z. píše:Třeba to byl kamioňákhonziss píše: Dneska rano za mnou jel passat, metr za naraznikem, blikal, klickoval a kdyz jsem se pak zaradil znova do pravyho, tak me pul tunelu predjizdel rychlosti o 2km/h vyssi. To mi proste hlava nebere.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- GeneHawkins
- Letec
... a vůbec jsi mezitím nezrychlil.honziss píše:Tyhle tydyty v blance nesnasim, 99% lidi jede stejne lehce nad limit a pak se najde kreten kterej musi jet rychlejc, tlaci se do nesmyslne malejch mezer a akorat celou tu plynulost zkazi. Dneska rano za mnou jel passat, metr za naraznikem, blikal, klickoval a kdyz jsem se pak zaradil znova do pravyho, tak me pul tunelu predjizdel rychlosti o 2km/h vyssi. To mi proste hlava nebere.
Nezrychlil, kdybych zrychlil, tak me zadnej passat rychosti +2kmh nepredjedeGeneHawkins píše:... a vůbec jsi mezitím nezrychlil.honziss píše:Tyhle tydyty v blance nesnasim, 99% lidi jede stejne lehce nad limit a pak se najde kreten kterej musi jet rychlejc, tlaci se do nesmyslne malejch mezer a akorat celou tu plynulost zkazi. Dneska rano za mnou jel passat, metr za naraznikem, blikal, klickoval a kdyz jsem se pak zaradil znova do pravyho, tak me pul tunelu predjizdel rychlosti o 2km/h vyssi. To mi proste hlava nebere.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Takže jste byli dva?M.Z. píše:Třeba to byl kamioňákhonziss píše: Dneska rano za mnou jel passat, metr za naraznikem, blikal, klickoval a kdyz jsem se pak zaradil znova do pravyho, tak me pul tunelu predjizdel rychlosti o 2km/h vyssi. To mi proste hlava nebere.