Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Sa musím pochlubiť, že sem neska - zcela neobvykle - měl i dobrý nápad: Po obědě při kafi sem se na chvíli zastavil a zamyslel (po dvou dnech na služebce sem byl neska odrána v jednom kole) a napadlo mě zavolat do rybárny pod pindulou - a jako jo, dvoukilový (živé váhy) kandát už - naporcovaný a vykoštěný, čili stěží kilo rybomasa - čeká v mražáku až za 17 dní přijde jeho štedrovečerní showtime.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Protože jsem nechtěl bejt ten, kdo začne chodit do fitka od Nového roku, tak jsem si obnovil permici už od začátku prosince. Zatím jsem byl zase párkrát a hlásím, že mě to zase baví. Mám radost
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
No ono v lednu to nemá těch prvních pár týdnů ani smysl chodit. Těch, jak někdo říká, "ledňáčků" bejvá všude plno a ani si v klidu nezacvičíš
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to až tak neuvěřitelné, že to asi patří do chlubítka Povedlo se mi chytnout kamínek do krycího sklíčka Night Vision. Když uvážím, že je to kroužek schovaný mezi olympiádou v masce, co má průměr cca 4cm, pravděpodobnost je asi hodně nízká. No, stalo se.
I když - oni to soudruzi v NSR mají vymyšlené chytře - není to krycí sklíčko, ale rovnou čočka kamery. Je to součást toho ústrojí a nikoliv vyměnitelný díl...stojí 90 000,-
I když - oni to soudruzi v NSR mají vymyšlené chytře - není to krycí sklíčko, ale rovnou čočka kamery. Je to součást toho ústrojí a nikoliv vyměnitelný díl...stojí 90 000,-
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A já si myslel že mám smůlu když jedno nové auto mi paní nabourala při 900km na tacho a teď jsem chytil kamínek druhý den po přebrání auta.
2.9T RWD
Tu opravu za 90 tis. by mělo krýt havarijko. Samozřejmě spoluúčast a bonus dolů. Ale pokud máš dost let bez nehod, tak by ani bonus neměl utrpět.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
HAV to kryje. Malus/bonus se mne netýká, bo je pojistka v leasingu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
sulcik: Já vždycky chodil na skupinové vedené lekce, které mají omezený počet účastníků v jedné místnosti. Přijde mi to jako ideální kompromis mezi Získáváním zpětné vazby x nepříjemným pocitem, že mám furt někoho za prdelí a vlastně i tou cenou. Vylepit kolem šesti tisíc měsíčně za vedené soukromky mi přijde jako overkill.
tady 4000
chodím od září a je to teda docela narazový. Někdy je narváno a někdy pohoda.
Leden bude ale asi masakr
chodím od září a je to teda docela narazový. Někdy je narváno a někdy pohoda.
Leden bude ale asi masakr
Citroen C4 GP
Tak asi záleží na tom kolikrát chceš chodit. Já si jako rozehřívačku po roce chlastání a sezení v kanclu a autě dal 2x týdně s tím, že chci během pár měsíců přejít na 3x týdně, možná víc, uvidím jak moc se budu pohybovat v Praze. Kolik stojí soukromá hodina nevím, neptal jsem se, ale pod 500 bych to neviděl. Navíc všechny dobré časy (takové, že to stíháš na 8/9 do práce/školy nebo naopak ve 4/5 vypadneš z práce/školy a jdeš rovnou do fitka) jsou vyblokované právě pro vedené lekce ve skupině. Takže necelé 150/hodina mi i v tomhle kontextu přijde jako solidní nabídka
*Ale mám trošku pocuchané ego. Brát si na konkrétní cviky poloviční váhy než před rokem a funět u toho jak lokomotiva prostě zabolí
*Ale mám trošku pocuchané ego. Brát si na konkrétní cviky poloviční váhy než před rokem a funět u toho jak lokomotiva prostě zabolí