Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
Jedno plné kolo nového Ferrari 458 Challenge v Monze
Sympaticke, ze nekdo svou hyperkaru vyuziva a nestoji v garazi pripadne nevozi majitele jen na machrovacku po meste
Pěkná E36 ve válečným zbarvení a dost schopnej řidič
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
vroom: z Rijeky je jeste jedno velmi hekze video s FXX
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
metaljohn: to video je nechutne zrychlene, rekl bych tak +30%
Autoforum.cz
To jo, kazí to dojem, ale i tak je to dobrá podívaná
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Pridam moju srdcovu zalezitost Group B.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
jo tohle video sem si nechaval na pozdejs udajne mel studeny gumy tak se to smykalo ... Jsou i videa kde s fxx jede ciste. Prima povolani byt syn miliardaremmira píše:vroom: z Rijeky je jeste jedno velmi hekze video s FXX
Moc peknymerlin píše:Pridam moju srdcovu zalezitost Group B.
btw pekny drift video, libi se mi edit i jezdeni
Dve videa zajimava tim, ze pokud je neuvidite, nic se nestane
1) Trocha americke klasiky - notne posilene velke SUV porazi ve sprintu supersport Nevim, k cemu je to dobre, ale proc ne...
Jde o Cadillac Escalade HPE1000 od Hennessey Performance. Dvojite preplnovani, tisic koni, stovka za 3,3 sekundy - magorina
2) Parta neumetelu snazici se driftovat s Ferrari
Jedine pozoruhodne na tom snad je jen to, ze to je F430 Scuderia...
1) Trocha americke klasiky - notne posilene velke SUV porazi ve sprintu supersport Nevim, k cemu je to dobre, ale proc ne...
Jde o Cadillac Escalade HPE1000 od Hennessey Performance. Dvojite preplnovani, tisic koni, stovka za 3,3 sekundy - magorina
2) Parta neumetelu snazici se driftovat s Ferrari
Jedine pozoruhodne na tom snad je jen to, ze to je F430 Scuderia...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Magořina je to strašná, ale popravdě řečeno, kdyby mi na stole ležely klíče od těch dvou aut a já si měl vybrat se kterým strávím příští hodinu, užil bych si toho Cadillaca. Je to nádherný nesmysl.pjanda píše:1) Trocha americke klasiky - notne posilene velke SUV porazi ve sprintu supersport Nevim, k cemu je to dobre, ale proc ne... (...) Jde o Cadillac Escalade HPE1000 od Hennessey Performance. Dvojite preplnovani, tisic koni, stovka za 3,3 sekundy - magorina
Domů bych si ovšem raději vzal to GT-R (jakkoliv mě to auto nějak moc neoslovuje).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!