Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
Hlavně, že se pochlubí na tom samým Youtube, že má "400hp". Plus drifty s namontovanou ruční hydraulickou brzdou a amatér-cup. A pak chce po Fordu, aby mu to opravili...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
no hlavne ze krypl "driftuje" na parkovisti mezi lidma.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Takove misto bych bral v CR Ma to pekne v ruce.
Hm to chce docela koule si to takhle rozhazovat na okrsce I kdyz to neni uplne auto dle meho gusta, diky te predokolkovitosti, tak musim ocenit jak dobre zni a asi to bude peklne rychla vec na okresky.
Hm, auto s turbem a zni moc hezky, bravo porsche.
Vroom: RS3 Sedan je krásná věc, ještě zajímavější mi přijde S3 sedan, kvůli ceně. S RS3 se dostávám na moc nechutný čísla
Zatímco GolfR od Audi, ikdyž s relativně mastným příplatkem za karoserii, vypadá takhle v ceníku docela rozumně
Zatímco GolfR od Audi, ikdyž s relativně mastným příplatkem za karoserii, vypadá takhle v ceníku docela rozumně
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
A Golf R kombi se už nevyrábí?
Já měl na dovolené půjčenou A3 sedan a Octávka to kufrem fakt není
2 velké kufry a zbytek obestavěný kolem.
Nepřijde mi to zas takový odskok od hatchbacku. Ten navíc, když přijde na nejhorší, napěchuješ až po střechu.
Abych přidal i nějaké to video.
Často se říká, že dnešní jezdci by Group B auta pořádně neuměli řídit...a já vždy tvrdím že je to blbost
A teď jak vidím název Rally mi došlo, že jsem s tou půjčenou A3 jezdil po stejných cestách
Já měl na dovolené půjčenou A3 sedan a Octávka to kufrem fakt není
2 velké kufry a zbytek obestavěný kolem.
Nepřijde mi to zas takový odskok od hatchbacku. Ten navíc, když přijde na nejhorší, napěchuješ až po střechu.
Abych přidal i nějaké to video.
Často se říká, že dnešní jezdci by Group B auta pořádně neuměli řídit...a já vždy tvrdím že je to blbost
A teď jak vidím název Rally mi došlo, že jsem s tou půjčenou A3 jezdil po stejných cestách
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
To myslis ironicky ne? Pomalu 1,4 mega za 2.0T HB s protahnutym zadkem? :-DD ... Lovit v techto vodach tak bych se snazil nekde vyskrabnout 200k navic za 100hp v poradnem motoru ...Stepan píše:Vroom: RS3 Sedan je krásná věc, ještě zajímavější mi přijde S3 sedan, kvůli ceně. S RS3 se dostávám na moc nechutný čísla
Zajda: Mně jde o ten tvar kastle, ne o kufr. Hatche se mi obecně moc nelíbí, Golfa jsem místo O3 vzal jenom protože v tý době už byl v nabídce poFL a já nechtěl "starej" model ani tu maškarádu vepředu.
Vlastně nevím, kolik v podobné, relativně holé, konfiguraci stojí GolfR. Ten BOBa byl v ceníkovce víc než ta moje S3, ne? Jasně, další možností je Cupra. Ale tím se vracím zpátky k hatchi, kterému bych se rád vyhnul.
Vroom: Není 200k, jako 200k. Já těch 200k nemusím až tak vydělat, ale musím je vysvětlit doma. Což je možná ještě těžší Navíc na 300k benzín. Kdyby o 200k dražší alternativa byla A4 3.0TDI, šlo by to lépe a radostněji, ale to je spíš 500k
Navíc co místo toho? Stará 3er už není, nová teprve nabíhá do výroby (?) a bůh ví jak to bude. Jag 3.0SC nevím kolik stál a navíc už taky není. Benz žádnej třílitr v Cčku tuším nemá. Arteon/Passat je 2.0T. Napadá mě Kia Stinger GT
Edit: NEBO ta 280k Alfa
Vlastně nevím, kolik v podobné, relativně holé, konfiguraci stojí GolfR. Ten BOBa byl v ceníkovce víc než ta moje S3, ne? Jasně, další možností je Cupra. Ale tím se vracím zpátky k hatchi, kterému bych se rád vyhnul.
Vroom: Není 200k, jako 200k. Já těch 200k nemusím až tak vydělat, ale musím je vysvětlit doma. Což je možná ještě těžší Navíc na 300k benzín. Kdyby o 200k dražší alternativa byla A4 3.0TDI, šlo by to lépe a radostněji, ale to je spíš 500k
Navíc co místo toho? Stará 3er už není, nová teprve nabíhá do výroby (?) a bůh ví jak to bude. Jag 3.0SC nevím kolik stál a navíc už taky není. Benz žádnej třílitr v Cčku tuším nemá. Arteon/Passat je 2.0T. Napadá mě Kia Stinger GT
Edit: NEBO ta 280k Alfa
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))