![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
BMW Divize
Re: BMW Divize
komplet brzdy + ložisko na prednim kole.. kupovat novy auta ma svpje vyhody. Dny jsem reklamoval nelicujici madlo na dverich u 140i a budou mi menit v zaruce komplet tapec ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
pjandu uz pustili z vezeni ?pjanda píše:Vis, ze nebyla, bez 4x4 auto s timto vykonem nikdy nebude univerzalne pouzitelne, i kdyz si ted namlouvas, ze anoBond007 píše:Tak podle me dulezity si rict jak chces to auto pouzivat.. ja bohuzel nemam cas na nejakou vikendovku a snazim se uzivat si kazdej km co ujedu (60-80 k km/rok). Proto porad hledam elalon dokonale univerzalnosti m3 tomu asi byla nejblizS M3 F80 jsi polovinu roku obdivovany mistr tance na mokru nebo snehu, ktereho ovsem povodi jak slepeho kone kdokoli schopnejsi v aute s mozna i polovicnim vykonem a 4x4. RS6 je bliz, ale ideal to take neni, protoze uz je moc tezka na to, aby byla efektivni. At uz jde o rychlost, spotrebu nebo naklady na brzdy. Myslim, ze Te s Tvym najezdem bude vytacet uz proto.
A reknu jednu provokativni vec, ideal neni ani BMW s 4x4, protoze jak je to primarne zadokolka s omezenou schopnosti dostat neco dopredu, je to v extremu porad (jen mene) zaludne nez cista zadokolka, ale porad si nemuzes s nadhledem dovolit neco jako stoprocentni vyuziti potencialu v 200+ na mokru apod. Z meho pohledu je to dokonce horsi volba, protoze zadokolka sice nezvladne tolik, ale je aspon citelna, xDrive neni, ne ve vysokych rychlostech.
Ideal je jinde a az se budes nudit, tak Ti ho ukazu v praxi, mam ho doma a budes to chtit taky
Kdyby jen automobilova..Bond007 píše:jediny co me bavi je automobilova promiskuita
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: koukám, že šestková řada asi na přední ložiska trpí :-/
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
https://www.sportovnivozy.cz/103813-bmw ... alozkaFoto
https://auta.yauto.cz/bmw-rada-3-3-0-33 ... 07385.html
Takže on to koupil za 500k s odpočtem, najel 30k a prodává to za 620 bez odpočtu? Jak tohle funguje?![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
https://auta.yauto.cz/bmw-rada-3-3-0-33 ... 07385.html
Takže on to koupil za 500k s odpočtem, najel 30k a prodává to za 620 bez odpočtu? Jak tohle funguje?
![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Hlavně 162.000 km a co všechno měnil. To nepovažuju za normální u prémie. Nebo už to tak hluboko kleslo?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Jo, to mně taky zarazilo. Vstřiky jsem měnil na Hjondééé někdy ve 130kkm. Ale to byl Hjondéé, kterej nestál o moc víc než příplatková výbava tý trojky.
*To auto má mladej kluk, vídal jsem ho stát u školy. Ale v tom seznamu závad nevidím nic, co by se mělo srát jízdním stylem. Navíc, když má po 20kkm s třísetkoňovým RWD ještě vzadu nějak vzorek, tak to žádnej divočák nebude![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
**Když jsem řešil GTD, taky jsem doma vysvětloval, že vole novýho Golfa v tédéíčku, to si pořídí jenom blbec, dyť za ty prachy se dá koupit nějaká zajetá 330d (M140i, GolfR, podle toho jak jsem byl zrovna přesvědčenej o tom, že budu jezdit piáánko za 9 a jenom občas na to šlápnu
), tak snad buďme lidi, ty vole táto nedělej krávu. Tak jsem rád, že jsem to neudělal. Představa, že domů dotáhnu zajetou prémii a pak během půl roku přijdu s fakturou za výměnu serva a vstřiků a ještě těch další kravinek, no to by bylo divoký ![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
*To auto má mladej kluk, vídal jsem ho stát u školy. Ale v tom seznamu závad nevidím nic, co by se mělo srát jízdním stylem. Navíc, když má po 20kkm s třísetkoňovým RWD ještě vzadu nějak vzorek, tak to žádnej divočák nebude
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
**Když jsem řešil GTD, taky jsem doma vysvětloval, že vole novýho Golfa v tédéíčku, to si pořídí jenom blbec, dyť za ty prachy se dá koupit nějaká zajetá 330d (M140i, GolfR, podle toho jak jsem byl zrovna přesvědčenej o tom, že budu jezdit piáánko za 9 a jenom občas na to šlápnu
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Rolling on the floor =))](./images/smilies/24.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Neviem co riesite. Za 6 rokov a 162 000km mi to nepride az tak mimo. Jasne, su tam veci ktore nemozno zaradit do spotrebaku, ale zase ziaden extrem.
Co ja jsem mel a lidi kolem me, tak bmw, minimalne v obdobi 2010-2015 zadna hitparada v kvalite zpracovani, materialu a spolehlivosti nejsou.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k