Webasto - ovládání

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
MMKS
Autoškolák

Webasto - ovládání

Příspěvek od MMKS »

Koupil jsem vůz s přídavným vytápěním Webasto. Je tam ovládání hodinama Obrázek

Došel jsem na to jak zahřívání zapnout, vypnout, nastavit hodiny, délku výhřevu, čas jednotlivých spuštění. Ale zaboha nemůžu dojít na to, jak spustit daný program.
Upozorňuju, že návod na netu jsem našel a i když si myslím, že slovenština mě nedělá problém, tak jej nějak nechápu.
Tlačítkem SET navolím čas třeba 15:00, který bliká společně s programem č. 2 a ukazatelem vyhřívání. Pokud zmáčknu set, tak mě to hodí na další program, když to nechám tak, tak po vystoupení z auta display zhasne, zůstane číslice 2, ale topení se nespustí (topení funguje).
Může mě prosím někdo líp popsat jak postupovat.

Zkoušel někdo něčím nahradit originální a extra drahý dálkový ovladač? Mám mobli s IR vysílačem, ale samozřejmě nevím, jak to spárovat a zda je moje topení vůbec vybaveno funkcí přijímání z dálkového ovladače.
M.Z.
Letec

Re: Webasto - ovládání

Příspěvek od M.Z. »

Měl bys zmáčknout plamínek a potvrdit předpokládám tlačítkem Webasto. Pokud se nezapne, tak můžeš mít poruchu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
driver
Letec

Re: Webasto - ovládání

Příspěvek od driver »

Dodělat jde vše, záleží kolik chceš investovat.
Ty hodiny v DO má třeba Audi, MB a je to super, protože než usneš, můžeš změnit v posteli dobu, kdy má být v autě teplo.
V mobilu je to fajn, když potřebuješ delší dosah, v zastavěné oblasti často nemáš ani 500m ale méně a GSM umí vlastně topit i na druhé straně zeměkoule a můžeš to ženské nastavit i když jsi na dovče...
Hodiny v autě jsou nejhorší, musíš předem vědět termín, a pro změnu musíš chodit do auta, často zamrzlého a v mrazu tam něco zadávat... Ideálně po vaně... Je to vhodné jen pro pevný neměnný harmonogram, "tzn režim šichta"

Tady jsou nějaké návody ke stažení
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Odpovědět