Auto na přepravu kočárku

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Pickuper
Letec

Auto na přepravu kočárku

Příspěvek od Pickuper »

Potřebuju pořešit nějakej vozík pro manželku na dočasný snadný transport kočárku. Moje představa je asi ideálně sedadlová verze nějakýho užitkáče např. Kangoo, Berlingo, Doblo..... Nicméně nebráním se třeba ani kombíkům. Jde mi zejména o to, aby se kočárek dal bez nějakýho velkýho skládání jednoduše švihnout do kufru a jet. Vzhledem k výhradně městskýmu provozu spočívající maximálně v cestě k doktorovi a do hypáče, bych to viděl na nějakej malej benzín či malou naftu. A protože to bude potřeba tak na 2 roky, bohatě postačí vojetina neb předpokládám nájezd do 5tis./rok. Cenovej strop 100litrů. Takže jsem jedno velký ucho a obzvláště rád bych slyšel nějakou zlušenost místních otců s transportem a nakládáním kočárku. :)
Niko nadžanel ko kerdža
pavproch
Letec

Re: Auto na přepravu kočárku

Příspěvek od pavproch »

yaris verso
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

...no vida, třeba tenhle vozík mě vůbec nenapadnul :D ..... nějaký další nápady :ymhug:
Niko nadžanel ko kerdža
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

A je nutné ženu trápit v užitkáči?
Nebyla by lepší Octa, Mondeo... v kombíku? Pohodlnější, stejně drahé, mnohem lépe vypadající... Za kilo máš Octu z 2003 s klimou a 1.6 benzinem.
Když vezmu Berlingo, kterých máme v práci několik, tak je to furt dobytčák. Řekl bych, že Octa bude mít i nižší nakládací hranu. Navíc netuším co za motor do toho?
+ se v jednom kuse serou.
Naposledy upravil(a) HondaMan dne úte 12 dub 18:26, celkem upraveno 1 x.
2.9T RWD
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

a co roomster?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Honďák: tak vo tom žádná, že dobytčák.....ale víš jaký jsem prase :D , já určitě nebudu votírat kolečka vod bahna když to budu cpát dovnitř, taktéž nějakej škrábanec při nakládce mě netrápí a když se vevnitř někdo poblije, tak ať to de jednoduše vymejt :D . Navíc fakt jde jen o těch pár kilometrů, takže komfort je k ničemu. A navíc, proč ji rozmazlovat,že.. ;)
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

pavproch: roomster do 100?? :-?
Niko nadžanel ko kerdža
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Jde o to, že za stejné peníze můžeš mít dobytčák, který by chtěl být osobákem s nejedoucím motorem vysokou spotřebou a šílenou image a nebo stejně staré Mondeo, s mnohem lépe jedoucí 1.8i, klimou, trochou výbavy, stále ještě slušnou image...
Omlácené a poblité můžeš mít i Mondeo a s gumovou vanou v kufru IMO udělá lepší službu. A na dovolenou bych také jel raději Mondeem než Berlingem...
2.9T RWD
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

na dovolenou autem nejezdím.........navíc co se motorizace týče tak mám dojem, že např. ta 1.8i bude při poskakování z centra perníkova do globusu žrát více než např. 1.2i u Kangoo.... :-? taky bych řekl, že tam bude i zbytečnej cenovej rozdíl v povinným ručením..... :-? Další věc, která bude pro starou asi příjemnější jsou třeba šoupačky.....skoro bych řekl, že narvat haranta do sedačky např. na parkingu v AFI skrze šoupačky bude výrazně snadnější než úzkou škvírou křídlovejch dveří :-?
Niko nadžanel ko kerdža
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

soupacky u decka ocenis u berlinka nemusis nektere kocarsky dokonce skladat vubec, jinym sklopis treba jen madlo a ten lavor nad hlavou. U kombika to budes skladat vzdy a to jak spodek tak vrch. pripadne sundavat korbu apod.
Odpovědět