BMW Divize
Re: BMW Divize
To je na operak? Aka je mesacna splatka?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja na to gule nemal pohravat sa s 2tunami zeleza ktore mi ani nepatrili aby som toto zistil...ale tak tebe to verimBond007 píše:hele kupodivu mi to prijde ridicsky zajimavejsi nez nova M5. Brzdy jsou samozrejme tragedie, ale PJ me kdysi ucil, ze kdo brzdi nezvitezi
Vodit se to da obstojne bokem, neni to klasicky nedotacivy audi.
Snad sa niekedy zastavim...a snad sa aj chvilu udrzim za tebou
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne stř 05 pro 13:00, celkem upraveno 1 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
100-600 nadrz to ma 75 lM.Z. píše:Kolik km ujedeš na nádrž?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ne, nekupoval jsem to uplne novy. Je to cash, abych se toho mohl rychle zbavit911T píše:To je na operak? Aka je mesacna splatka?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
A mě přijde 62l při spotřebě 9 máloBond007 píše:100-600 nadrz to ma 75 lM.Z. píše:Kolik km ujedeš na nádrž?
2.9T RWD
Podle mě není čas kupovat nezajímavá auta. Už teď je problém koupit dobré auto pro řidiče a ty tratíš čas se stěhovacím tankem bez barvy . A nebo máš v garáži něco zajímavého?
Ale tak rs6 sa nezaujmavym autom nazvat snad ani neda. Uz ta dynamika z toho robi vynimocne auto.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Downsize tempomatu nelze. Trojblik lze změnit přes VAG, ale tuším to bylo i někde v nastavení - komfortní blikání se to jmenuje.Bond007 píše: Ty s tim mas zkusenosti.. da se nejak aktivovat standardni tempomat a nezapinal se adaptivni? Nechce se mi cist navod, to stejny s trojblikem blinkru? A nesmej se
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
kosh píše:Podle mě není čas kupovat nezajímavá auta. Už teď je problém koupit dobré auto pro řidiče a ty tratíš čas se stěhovacím tankem bez barvy . A nebo máš v garáži něco zajímavého?
čím jezdíš, že je RS6 pro tebe nezajímavé?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tvl vzdyt se s tim neda jezdit, zkaty bmwřidičBOB píše:Downsize tempomatu nelze. Trojblik lze změnit přes VAG, ale tuším to bylo i někde v nastavení - komfortní blikání se to jmenuje.Bond007 píše: Ty s tim mas zkusenosti.. da se nejak aktivovat standardni tempomat a nezapinal se adaptivni? Nechce se mi cist navod, to stejny s trojblikem blinkru? A nesmej se
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW