Aditivum do benzínu
Re: Aditivum do benzínu
tak je to tam + úplně plná obyčejnýho naturalu z hyperalberta, najeto prozatím asi 200km aniž bych zaregistroval jakoukoli změnu oproti předchozí nádrži aditivované Vervy100 (přitom rozdíl skoro 4 kačky na litru, čili už na první nádrži se ten sráč zaplatil)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
uprimne, co jsi cekal? staci, aby bylo venku o 10stupnu jinak a 10% vlhkosti jinak a motor ma razem +- 5-7% jiny vykon
jinak ja kdysi testoval paliva placebo efektem. Zena jezdila tankova, psala co ma natankovano, ja to nevedel a hodnotil jsem pak a pak jsem to porovnavali. Vysledek byl nulovy. Asi 20 nadrzi na tri pumpach s ruznou "kvalitou" naftu (shell, polononame a omv). a proste zadne pravidlo, ze by se to poznalo se nenaslo. Testovano pravda na nafte. ale tam obecne aditiva hraji vetsi roli. Takze to muzes zkusit i takto testovat.
jinak ja kdysi testoval paliva placebo efektem. Zena jezdila tankova, psala co ma natankovano, ja to nevedel a hodnotil jsem pak a pak jsem to porovnavali. Vysledek byl nulovy. Asi 20 nadrzi na tri pumpach s ruznou "kvalitou" naftu (shell, polononame a omv). a proste zadne pravidlo, ze by se to poznalo se nenaslo. Testovano pravda na nafte. ale tam obecne aditiva hraji vetsi roli. Takze to muzes zkusit i takto testovat.
mně nejde o výkon, mně jde o to co nejvíce eliminovat "vlastnost" (čti vadu naladění) 1.8TSI (cukatura a nerovnoměrnost chodu při poprdávání po městě) a přitom neplatit skoro 40kaček za litr V-power
TSI obecne cukaji v nizkych otackach.
doufám, že jenom TSI... ač zanícený ateista, modlím se, aby N53 tímhle neduhem netrpěl...
tak vyjeto už asi 5 nádrží jézedáckýho resp. albertova BA95NA s aditivem a zdá se, že kultůra projevu je srovnatelná s V-power 100.... akorát bych řek, že tam bude nejmíň 5% rozdílu ve špičkovým výkonu (odspoda to jede +/- stejně, nad 3500 toček, je to na ten ví-paur krapet, ale opravdu enem krapet" ostřejší")
btw, taxem si v posledním týdnu - teplo, letní gumy, zimní posyp odklizený z cest - dal dvakrát "dynamickým tempem" cestu okolo šancí na bílou, ebeku a horní bečvu (obec 55/mimo aji kilošede i víc)....a zjistil sem, že skautíkův podvozek opravdu není udělaný na "ostřejší zacházení" např. v sérií zatáček okolo šanců.... měkké, houpavé je to, přední vnitřní kolo jde při ostřejším nájezdu do zatáčky až na "doraz", naopak zadní vnější jde chvílema i do luftu.....
tak, od fčerejška sem (asi na měsíc) "bezdomovec" - skautíka sem předal kolegovi....