![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Nikde nejsou už teď lidi a vláda přispěje BMW půl miliardou na polygon ![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Tak na to jsi zvyklej, ne?GeneHawkins píše:Ale nemůžu přece nadávat někomu, kdo ho dodržuje? Nebo můžu, no, ale jsem za troubu...
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jerry: jop, je to masakr. Na druhou stranu, z vládního pohledu to dává perfektní smysl. Jedinej kdo ostrouhá jsou majitelé okolních firem. Ale stát a zaměstnanci z toho budou profitovat. A protože máme tu demokracii a zaměstanců je víc než majitelů, Bureš ví, komu dávat koblihy a na koho se vysrat ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- GeneHawkins
- Letec
Ne. Pleteš si mě s bobkem, ten to dělá.Bond007 píše:Tak na to jsi zvyklej, ne?GeneHawkins píše:Ale nemůžu přece nadávat někomu, kdo ho dodržuje? Nebo můžu, no, ale jsem za troubu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
klasický GH - když neví, kudy kam, tak začne zesměšňovat nick. No, když je někdo lidsky ubožák, tak nic jiného čekat ani nelze.
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Už su zase fklidu - jezedáci to tu asi čtou či co, bo neska ráno přehnali krowy na vedlejší pole (pře ktereé nechodím), takže už nebudu muset zdrhat před bejkem.pavproch píše: Jinudma nemám kudy, bohužel - už se "těším" až pudu odpoledne domů....![]()
Doufám, že jezedáci brzy tu čriedu naženou do krowína.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jsem po dlouhý době vyrazil za sportem a vypadli mi ze skříňky hodinky a jaksi přestali hodinkovat, strojek to asi nedal. Zrovna tyhle, který nebyly ani drahý, ale citová hodnota velmi vysoká ![at wits' end ~x(](./images/smilies/102.gif)
![at wits' end ~x(](./images/smilies/102.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Máš si koupit sportovní, které při sportu nesundaváš ![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)