Co právě teď posloucháte?
Re: Co právě teď posloucháte?
Fčíl mi random mp3 player vybral Freddíka Merkjuryho, taxem kliknul na naše kino a .... 29. pudu snad po 15-ti letech zase do kina.... Bohemian Rhapsody, to si prostě nemožu nechat ujít.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já našel na SD kartě Majka a jeho Mechaniky - dlouho jsem to neslyšel
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Random mp3 player sa trefil do předvánočního času: právě mi hraje freddík Thank God it´s Xmas
Našel sem doma jedno starší CD s výběrem rockové muziky (kdysik sem sérii tří takových zvukových CD koupil za strašné peníze, dyž pro mě ešče mp3 bylo sprosté slovo)...a na ňom kapela, co sem neznal: Golden Earring - "Radar Love" - skvělý hutný syrový rock... už sosám jejich best of....
Mno, esli má něco dostat Osrála, tak vím co... naprosto BOOOOOOOOOŽŽŽŽŽŽŽŽŽÍÍÍÍÍÍÍ film. A myslím, že v tomto případě věrný realitě, že tam ani nebyl žádná umělecká nadsázka. Já na to snad pudu ešče raz, někam do Cinemaxu.....pavproch píše:Fčíl mi random mp3 player vybral Freddíka Merkjuryho, taxem kliknul na naše kino a .... 29. pudu snad po 15-ti letech zase do kina.... Bohemian Rhapsody, to si prostě nemožu nechat ujít.....
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám lupeny - Berlin + (výjimečně) O2
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
God bless Rebel TV
Neska sem doma sám, tak co sem přišel z kopca mi rebel hraje do ouška... a fčíl mi tam nasypal (pro mě doposud neznámý) Halestorm.... už sem si jejich Collection mp3 sosnul.....
Neska sem doma sám, tak co sem přišel z kopca mi rebel hraje do ouška... a fčíl mi tam nasypal (pro mě doposud neznámý) Halestorm.... už sem si jejich Collection mp3 sosnul.....
Kdo mate TV Tebel. Co je to právě za koncert? :-k Děkuji.