Onboard videa
Re: Onboard videa
no a? nikoho tym neobmedzuje, neohrozuje
pride mi to uplne rovnake ako ked niekto zamerne blokuje lavy pruh aby za nim neprekracovali rychlost
pride mi to uplne rovnake ako ked niekto zamerne blokuje lavy pruh aby za nim neprekracovali rychlost
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jestli ti přijde normální, že někdo projíždí jednosměrku v protisměru a nutí tak ostatní jej objíždět (ano, to je omezování ostatních účastníků silničního provozu), tak se asi nemáme o čem bavit...
stejné to není - a snad přijdeš sám na to, proč - pokud jsi tedy ŘP nevyhrál v loterii.
stejné to není - a snad přijdeš sám na to, proč - pokud jsi tedy ŘP nevyhrál v loterii.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
V téhle situaci, mi na široké ulici, tohle přijde jako blbost. Každý něco porušuje a tady nikoho ani neomezil, kdyby nebyl zablokovaný.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť to není pravda - řidič s kamerou objížděl odbočující/parkující auto a do jeho směru mu vjel řidič, co jel protisměrem... Takže ano - omezil řidiče s kamerou, dovolím si tvrdit, že byla naplněna i definice ohrožení.
Debilní argumentace, že je tam jednosměrka nově (i když ve skutečnosti není), jenom dokládá, jaký kretén ten pán je, protože evidentně věděl, že tam je a stejně do ní vjel. Vystoupit a jít o tom ještě diskutovat, je už vrchol drzosti. V této situaci sklapnu paty, zařadím zpátečku a řidiče s kamerou pustím s omluvou. Asi jsem divný, co?!
Debilní argumentace, že je tam jednosměrka nově (i když ve skutečnosti není), jenom dokládá, jaký kretén ten pán je, protože evidentně věděl, že tam je a stejně do ní vjel. Vystoupit a jít o tom ještě diskutovat, je už vrchol drzosti. V této situaci sklapnu paty, zařadím zpátečku a řidiče s kamerou pustím s omluvou. Asi jsem divný, co?!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
z pohladu zakona to rozdiel mozno(teda urcite) je
ale z moralneho mi to pride rovnaka blbost, vynakladat snahu na to aby som potrestal niekoho cudzieho za to ze porusuje nieco co mi moze byt uplne ukradnute a nijak sa ma to netyka, obzvlast nie v tomto pripade, kde by sa obysli aj 3 auta
tolko k tomu zablokovaniu
tu diskusiu si ale vodic VW mohol odpustit, ked uz nieco porusujem, tak sklopim usi , a nebudem trepat hovadiny
ale z moralneho mi to pride rovnaka blbost, vynakladat snahu na to aby som potrestal niekoho cudzieho za to ze porusuje nieco co mi moze byt uplne ukradnute a nijak sa ma to netyka, obzvlast nie v tomto pripade, kde by sa obysli aj 3 auta
tolko k tomu zablokovaniu
tu diskusiu si ale vodic VW mohol odpustit, ked uz nieco porusujem, tak sklopim usi , a nebudem trepat hovadiny
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jak je na videu vidět, řidiče s kamerou se to týkalo, protože mu řidič/přestupce, znemožnil další jízdu. A v tomto případě opravdu nevidím jediný důvod, proč by měl couvat řidič s kamerou
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nemusel cuvat ani jeden
Bez debat to byl kokot, ale mě by určitě nestálo za to, se s ním jakkoliv zdržovat, navíc ho Mattone schválně zablokoval, mohl ho krásně objet, jak mu doporučovala spolujezdkyně.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
když budeš každej jak posera každýmu furt uhybat a vše tolerovat tak sme za chvíli v rusku. jel tam očividně vědomě a naschvál, jestli se mi to ještě někdy poštěstí, tak si to dotyčný odcouvá, už jen proto, abyste mi tu mohli nadávat
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw