Výběr auta pro geodeta
Re: Výběr auta pro geodeta
Myslím že u Fabie před faceliftem byla v konfigurátoru možnost zvýšeného podvozku snad o 15 mm pro špatné cesty a dodatečné zakrytování pod motorem a podlahou, což mi zní přijatelněji než Scout s nenalakovanýma plastama
Naposledy upravil(a) Zajda dne pon 29 říj 18:03, celkem upraveno 1 x.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Geodeti / Projektanti co znám jezděj v Dusteru, dobrej poměr cena/užitný vlastnosti. Vydal bych se tímhle směrem. V práci kde děláme něco podobného máme Suzuki GV ale to už chce vyšší budget.
last of the V10
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan: nazývat Duster SUVčkem, to chce asi hodně fantazie
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Díky za tipy.
Dustera mám v hledáčku, ale trošku mě odrazují výsledky Euro NCAP. Nemám v plánu bourat, ale jeden nikdy neví...
Rok, dva starej Yeti si píšu... Ten mě nenapadl. Dlouho jsem ho neviděl.
Starší auta jako Rav4 bych bral určitě v bezínu. Hodně ojetým dieselům úplně nevěřím kvůli dalším nákladům.
Ta výška je poměrně podstatná. Třeba dnes na stavbě - Kia Ceed vůbec na stavbu nevjela, Octavka kombik to dala s potížema (drbla si párkrát o spodek) a paradoxně nejlépe bez újmy to zvládla moje C4, protože měla menší rozvor.
SUV opravdu nutně nepotřebuji, ale každý centimetr nahoru je znát. Do fabie combi se nevejde stativ, takže to je už malé
Peněz to samozřejmě není mnoho a na nové SUV to určitě není. Do práce mi stejně nového auta přijde škoda. Navíc hodně dnešních SUV se podle mě pouze tváří, že to jsou super teréňáci... Proto asi směřuji více do nějakého toho vyššího ojetého kombiku.
Ale jak říkám, jiným nápadům se nebráním.
Dustera mám v hledáčku, ale trošku mě odrazují výsledky Euro NCAP. Nemám v plánu bourat, ale jeden nikdy neví...
Rok, dva starej Yeti si píšu... Ten mě nenapadl. Dlouho jsem ho neviděl.
Starší auta jako Rav4 bych bral určitě v bezínu. Hodně ojetým dieselům úplně nevěřím kvůli dalším nákladům.
Ta výška je poměrně podstatná. Třeba dnes na stavbě - Kia Ceed vůbec na stavbu nevjela, Octavka kombik to dala s potížema (drbla si párkrát o spodek) a paradoxně nejlépe bez újmy to zvládla moje C4, protože měla menší rozvor.
SUV opravdu nutně nepotřebuji, ale každý centimetr nahoru je znát. Do fabie combi se nevejde stativ, takže to je už malé
Peněz to samozřejmě není mnoho a na nové SUV to určitě není. Do práce mi stejně nového auta přijde škoda. Navíc hodně dnešních SUV se podle mě pouze tváří, že to jsou super teréňáci... Proto asi směřuji více do nějakého toho vyššího ojetého kombiku.
Ale jak říkám, jiným nápadům se nebráním.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Vem si novýho Dustera a máš klid,věř mi.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Ja bych byl taky pro dustera, podle me nejlepsi hodnota za ty penize.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Duster má kufr taky malej.
Hele XV ze Švajcu za 300 https://www.tipcars.com/subaru-xv/kombi ... 31311.html
A tady pěkná 1.6 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =261300820
A tady pěkná 1.6 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... =261300820
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Shreku, já ti nechci kazit skóre, ale vždyť zadavatel píše, že kombíková Fabka je mu krátká kvůli stativu, který se do ní nevejde...To XV na tom už podle fotek není lépe, rozměry snad ani dohledávat nemusím, když je to taková "bublina".
jirka87 píše:Shreku, já ti nechci kazit skóre, ale vždyť zadavatel píše, že kombíková Fabka je mu krátká kvůli stativu, který se do ní nevejde...To XV na tom už podle fotek není lépe, rozměry snad ani dohledávat nemusím, když je to taková "bublina".
Shr3k píše:I jeté Legacy bude drahé, XV má malý kufr, asi bych to taky viděl na Dustera 1.6 4x4 ...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ