trackday
Re: trackday
Modrá 130i předFL.
Jak jste dopadli, nezmokli?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já tam byl od rána. Mezi osmou a devátou pršelo a celý okruh byl mokrý. Jezdit jsme začali od devíti a hrozně to klouzalo Ale v průběhu dopoledne to osychalo, postupně jsme zrychlovali a po obědě už byla trať úplně suchá (už před obědem to bylo OK). Jožo dorazil na první jízdu ve chvíli, kdy jsem já končil svou poslední, takže jsme akorát pokecali a já jel okolo třetí domů.
Za mě bezva, akorát teda první návštěva je první návštěva, mám spoustu míst ke zlepšení času. Teď napoprvé za sucha a bohužel s provozem (předjíždění několika pomalých aut) čas 2:02,17, ale z videa vidím, že když odbourám zbytečné chyby, tak bych se mohl dostat na rovné dvě minuty.
Za mě bezva, akorát teda první návštěva je první návštěva, mám spoustu míst ke zlepšení času. Teď napoprvé za sucha a bohužel s provozem (předjíždění několika pomalých aut) čas 2:02,17, ale z videa vidím, že když odbourám zbytečné chyby, tak bych se mohl dostat na rovné dvě minuty.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Super čas na první návštěvu, gratulace.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Zavidim ja ted akorat dostal info ze diferak byl rozdelan a nenasli tam nic v neporadku ... ale servisak kde to je ted si mysli, ze to je ulozeni kardanu u prevodovky, ale nema moc cas takze na to jeste nekoukl ...
A u koho to vůbec máš?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jarka, M.Z.: Díky moc!
Teď se dívám, že z toho mého předchozího postu to tak nevyznělo, ale byl jsem z toho naprosto nadšený a i dnes jsem pořád plný dojmů. Škoda, že už je konec sezony, ale zase se těším na tu příští
Teď se dívám, že z toho mého předchozího postu to tak nevyznělo, ale byl jsem z toho naprosto nadšený a i dnes jsem pořád plný dojmů. Škoda, že už je konec sezony, ale zase se těším na tu příští
U servisaka co je na miste toho ktery mi tam puvodne svor montoval, tomu to tento servisak nasledne poslal aby zjistil co s tim je. Nic nezjistil, pry vsechno ok ... Je to takova mala dilnicka ...M.Z. píše:A u koho to vůbec máš?
Inak ten p.Neffe vraj 16.11 organizuje celodenný track day aj s pohostením a full servisom takže ktovie či by to nestálo za zváženie.
Ja som tam skoro zapálil brzdy na Fiate.
Mne už počasie celkom vyšlo ale odrovnal som zadné pneu. So Spectralom fajn pokec a povedal by som veľmi veľmi slušný čas. Skúšal si tam aj ten simulátor?
Pozeral som nejaké videa na YT a jazdil tam ešte jeden Fiat QV ,fyzicky som ho tam ale nevidel.
Ja som tam skoro zapálil brzdy na Fiate.
Mne už počasie celkom vyšlo ale odrovnal som zadné pneu. So Spectralom fajn pokec a povedal by som veľmi veľmi slušný čas. Skúšal si tam aj ten simulátor?
Pozeral som nejaké videa na YT a jazdil tam ešte jeden Fiat QV ,fyzicky som ho tam ale nevidel.