trackday
Re: trackday
Vroom: Zrovna na tebe jsem myslel, když jsem si dělal tu srandu z mmiry... Jeden má auto, ale nemůže jezdit, druhý by jel, ale nemá auto Ale u tebe už se to táhne fakt dost dlouho, to pořád nikdo nemá čas na to, aby ti to opravil? Víš už pořádně, co tomu je? Mám ti zkusit domluvit svoje mechaniky?
Jo to zni lakave, vytahnout na okruh jedno z nejzakernejsich aut, rozstrelit ho tam a pak ho leta splacet ...
V pondeli jsem to vezl do servisu kde vytahnou diferak a pak by to melo jit tam kde svor montovali, snad se brzo dozvim nejaky info.
V pondeli jsem to vezl do servisu kde vytahnou diferak a pak by to melo jit tam kde svor montovali, snad se brzo dozvim nejaky info.
Booknul jsem si nocleh v tom Nauticu.
Marku, jozko, uvidíme se teda v tom Mostě? Přišel časový rozpis jízd a nemám pocit, že bych tam třeba Marka viděl...
Mad Joe se mnou vydrbal, nejede. Já si jízdy zaplatil, ale dnes jsem požádal o storno. Navíc ani počasí moc nevypadá, takže se omlouvám, ale nedorazím.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
No vy jste dobří parťáci Nevadí, tak příště. Já vám pak povyprávím
Btw, počasí nevypadá špatně, moje předpovědi ukazují, že bude sice pod mrakem, ale bez jakéhokoliv deště.
Btw, počasí nevypadá špatně, moje předpovědi ukazují, že bude sice pod mrakem, ale bez jakéhokoliv deště.
No jo no. Poslední týden musíme jezdit se psem na veterinu, tak se mi to ani moc nehodí, musí se hlídat, ať si nelíže ránu. Je lepší, když se můžem střídat, vyšlo to blbě.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Ak sa ništ extra nestane tak ja prídem. Jazdy mám myslím až niekedy pobede. Dnes som narýchlo menil ešte predné dosky.
M.Z.: Jo, tak to chápu. Držím palce, ať se mu to dobře hojí.
jožko: A ty máš vlastně co, Giulii QV?
jožko: A ty máš vlastně co, Giulii QV?
jo , biela QV a ty ?