Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
Nedá mi to (se nepochlubit): fčera sem si v Tescu v Popradě kupil krásnou obloženou cereální bagetu se šunkou a sýrem, pěkně v nafouknutém pytlíku CO2, že ji zežeru (za odměnu) neska na vršku kopce. No nenechal sem ji v lednici? Takže sem ji zežral až fčíl. A byla mňamézní i v dolině....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Neska na oběd kačenka s červ. zelím a dvěma druhama knodlu. Mňam, přežral sem se. Ale co už, 1x za rok mi to snad dochtoři, choletesról a žlučník (který stejně už díky matušovi nemám) odpustí.
Ja na tradice kaslu, takze hezky pekne steak z 60 dni mrtvy kravy
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já měl v pátek cheet day, takže jsem jí tam poslal. Pak návrat do tréningu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já si odkroutil ranní půl šichtu na brigošce a pak jel 400km k našim na domácí husu, domácí zelí a knedle z domácích brambor. Všechno s ofiko bio štemplem.
A zítra bych rad zkusil něco v Malém Hanoji v Šalingradě.
A zítra bych rad zkusil něco v Malém Hanoji v Šalingradě.
Já tam poslal obří porci kuřecího v Hooters a pár panáků vodky. Tradice můžou inspirovat, ale člověk na nich nesmí moc lpět
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Taky dobry menuStepan píše:Já tam poslal obří porci kuřecího v Hooters a pár panáků vodky. Tradice můžou inspirovat, ale člověk na nich nesmí moc lpět
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Musím sem dát pochvalu vesnické hospodě kousek od mojí firmy - vaří tam meníčka za 95,- které nenadchnou a neurazí, ale.... neska sem tam zapad při cestě zpět ze služebky a.... dršťkoffka + kančí na šípkové omáčce s brknoedlem. Mňam. Neska teda palec nahoru.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))