Ne tak úplně, proto se ptám. Já samozřejmě volil Hyata Okamuru...řidičBOB píše:O něm a o lidech, co jsou schopni jej volit. Myslím, že jsem to napsal vcelku jasně.
Politický koutek
- GeneHawkins
- Letec
Re: Politický koutek
A, koukam v jeho obvode souperem kandidat na vsechno Hannig, to zas bude propadak.
Tak jest, kdo nevoli, voli komunistypavproch píše:Neska a zítra se to háže do urny. Já už házel - u nás nejen do obce ale i do senátu. Pudete házet?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
GH: Hyata beru jako folklór, tudíž je to pod mojí rozlišovací schopností. Když se řekne Okanula, tak pro mne to je PiTomio.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Hyato Okamura je velmi chytrý a vzdělaný člověk. A na rozdíl od svého bratra Tomia není zmrd. Pro upřesnění, mají ještě třetího.
Já ho volil jako zajímavou variantu, když jsem si nikoho jiného nemohl vybrat. Já tomu Golasovi nevěřím...
Já ho volil jako zajímavou variantu, když jsem si nikoho jiného nemohl vybrat. Já tomu Golasovi nevěřím...
U nás na dědině hotovo - byly dvě kandidátky, jedna převálcovala druhou 82:18. Já volil tu vítěznou (současný starosta, btw PaCh t.č. na opušťáku..... volil sem ho proto, že nám vyasfaltoval cestu k baráku ).
EDIT: a volební účast v dědinských volbách: 70%
Senát: náš Čunek to asi dá hned v prvním
EDIT: a volební účast v dědinských volbách: 70%
Senát: náš Čunek to asi dá hned v prvním
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ty vogo ten Ťok je ještě větší Ťuk Ťuk než jsme doufali
https://ekonomika.idnes.cz/dan-tok-mini ... oprava_fih
Už vidím jak kluci okolo PPF si vezmou lokomotivy a vrátí i penále
Kód: Vybrat vše
Co s tím tedy budete dělat?
Já si říkám, zda by nebylo nejlepší začít jednání o tom, že si Škoda Transportation tyto lokomotivy vezme od Českých drah zpátky a vrátí kupní cenu i penále. Může je buď opravit a prodat někomu jinému, nebo projednat s Českými drahami, jestli je po opravě budou nadále potřebovat. My nechceme výrobek, který se prototypově nepovedl a který bude stát někde v depu a nebude fungovat.
Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/dan-tok-ministr-zatopek-skoda-380-lokomotivy-reklamace-pdl-/eko-doprava.aspx?c=A181008_431303_eko-doprava_fih
Už vidím jak kluci okolo PPF si vezmou lokomotivy a vrátí i penále
Citroen C4 GP
Toho Ťoka by měli někam schovat
Tvrdíkovi chybí 17miliard
Tvrdíkovi chybí 17miliard
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
s těma lokotkama je to průser. V Německů můžou lítat jen 120km/h
Jeden právník, který tu kauzu Lokomotiv 380 chtěl rozhrábnout tak málem šel sedět. Je to kšeft, z kterého ANO nic nemělo, tak to teď třeba bude lepší
Jeden právník, který tu kauzu Lokomotiv 380 chtěl rozhrábnout tak málem šel sedět. Je to kšeft, z kterého ANO nic nemělo, tak to teď třeba bude lepší
nevím jestli průser nebo tunel, ale rozhodně vybrali něco, co je k ničemu.
Všude ve světě se buď testuje a z reálného provozu vybere nejlepší respektive nejvhodnější a nebo se přebírají řešení, která jsou dávno ověřená.
Zakoupit celou flotilu a pak zjistit, že je vše špatně, to chce velmi hodně invence
Všude ve světě se buď testuje a z reálného provozu vybere nejlepší respektive nejvhodnější a nebo se přebírají řešení, která jsou dávno ověřená.
Zakoupit celou flotilu a pak zjistit, že je vše špatně, to chce velmi hodně invence
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Budou předčasný volby? O kolik v nich ANO posílí svůj mandát?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))