trackday
Re: trackday
Poslal jsem jim email jak ohledně začátku (a vůbec doby, od kdy do kdy budou jízdy vlastními auty), tak ohledně rezervace (zda se stačí nahlásit jako účastník jízd s vlastním autem, nebo je potřeba rovnou nahlásit počet jízd...).
Až odpoví, dám vědět.
Taky předpokládám, že vyrazím v pátek a přespím v Mostě.
Až odpoví, dám vědět.
Tak jsem zvedav. Ja bych to taky zvazil. Aspon bych dorazil predni gumy, stejne chci na jare novy
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
pokud by to vypadalo rozumne z hlediska organizace a bylo sucho a alespon 15, tak bych tam mozna vzal dodelat Corsy
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Spectral píše:Poslal jsem jim email jak ohledně začátku (a vůbec doby, od kdy do kdy budou jízdy vlastními auty), tak ohledně rezervace (zda se stačí nahlásit jako účastník jízd s vlastním autem, nebo je potřeba rovnou nahlásit počet jízd...).
Až odpoví, dám vědět.
My s Mad Joe, asi přespíme pod mostem.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
skúsim to aj ja s Fjatom ak máš voľno.Spectral píše:Nechcete někdo jet do Mostu 27.10.? Millers mi poslal mailem nabídku na tuhle akci: https://www.gt-sports.cz/trackday
Mám na mysli ty volné jízdy vlastním autem. Já bych docela jel, v Mostu jsem ještě nebyl. Kdo se přidá?
Ideš s námi na izbu?
Spectral: najdem něco společně?
Spectral: najdem něco společně?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
nemám s tým problém, budú aj nejaké
M.Z. Klidně, ale pokoj chci samostatně Mám takovou slabůstku, že když někdo chrápe, obvykle ho do rána sadisticky zabiju. Nedělá to dobrotu...
ja nechrááápem.
Zatím na mě z Bookingu vypadlo tohle:
1) Nautico Je tam i volný jednolůžkáč pro mě, i vícelůžkáče pro vás , slušné hodnocení, wifina, soukromé parkoviště a údajně za poplatek snad i garáž (ale nevím, kolik míst mají).
2) Hotel Pohádka Opět slušné hodnocení, wifina a soukromé parkování v areálu, tentokrát bez garáží.
Případně nahoďte vaše tipy.
1) Nautico Je tam i volný jednolůžkáč pro mě, i vícelůžkáče pro vás , slušné hodnocení, wifina, soukromé parkoviště a údajně za poplatek snad i garáž (ale nevím, kolik míst mají).
2) Hotel Pohádka Opět slušné hodnocení, wifina a soukromé parkování v areálu, tentokrát bez garáží.
Případně nahoďte vaše tipy.