Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
Stepan: já už tyhle věci dávno nedělám. A v podstatě jsem ani nikdy nedělal. Nepředjížděl jsem zásadně na místech, kam jsem viděl kulový. Ono je totiž prasení a prasení.
A taky je pravda, že jsem se zatím vždy k nějakému problému postavil čelem, pokud jsem si byl vědom viny.
A taky je pravda, že jsem se zatím vždy k nějakému problému postavil čelem, pokud jsem si byl vědom viny.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jenže já tam ze strany MB žádnou prasbu nevidím. Porušení zákona, to jo, ale prasbu?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To si prave nemyslim. Co to je za novy institut to zavodenie spolu? Aky je rozdiel ked si idem svojim tempom a zavesi sa na mna nejaky pseudozavodnik a ked sa na mna lepi moj znami s ktorym som niekde bol? Z vecneho hladiska ziadny. Ale oni idu lyncovat prvého na zaklade toho ze sa poznali a ten za nim nezvladol predbiehaci manever? To uz co je za bullshit? Sorry jako..jurajec píše:Jenze on to neodsere na zaklade tohoto 1 videa, pokud policie shromazdi vice zaznamu/dukazu ze ti tri jeli spolu uz delsi dobu predtim, pak je opravnene je stihat vsechny pokud 'zavodili' nemyslis ?911T píše:Jednoznacne to posral ten v kejene. Ten sa mal zaradovat ako prvy ked videl pred ferom fabiu. Nemohol bezpecne predbehnut ani keby fero nespanikarilo.
Mercedes nic nespravil. Poznam to miesto a plna ciara je tam nezmysel. Budu ho riesit len v ramci verejnej objednavky na lyncovanie. V podstate si to odsere aj za chuja co siel 100m za nim.
Tak lid potřebuje chléb a hry, tak jim to dáme. Pokud mají pocit, že je Mercedes vinen, tak bude
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je to hlavně luxusní auto! A už to je špatně...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Otázka je, jestli jim pomůže nebo uškodí současné dění kolem Kuciaka. Buď na jejich lynčování nebude čas, nebo naopak poslouží jako zastírací manévr. Něco jako milost pro Kájínka
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
nemyslim, na SVK to nezvyknu az tak rozmazavat
este vcera sa o poliakoch hovorilo, a tyzden u nikto nebude vediet ze nejaka havaria bola
este vcera sa o poliakoch hovorilo, a tyzden u nikto nebude vediet ze nejaka havaria bola
Skor to vidim tak ze toto budu riesit exemplarne. A to len preto ze je to medialna senzacia a pred volbami treba ovcam ukazat ako nekompromisne sa u nas riesia zbohatlíci. Poliak ma vlastne este stastie ze je cudzinec inak by pozatvarali aj jeho rodinu. Tym ho samozrejme neobhajujem, basu si zasluzi.
-
- Pan Řidič
Cayene: Vazba
Ferrari: 20.000€ kaucia, stihany na slobode
Mercedes: 150€ pokuta.
http://www.tvnoviny.sk/domace/1937530_c ... u-minulost
Ferrari: 20.000€ kaucia, stihany na slobode
Mercedes: 150€ pokuta.
http://www.tvnoviny.sk/domace/1937530_c ... u-minulost
Naposledy upravil(a) martinecko dne pát 05 říj 14:04, celkem upraveno 1 x.