najednou už by mě ten čtyřválec v naftě až tak nesralStepan píše:...tak dostanu rozpočet na R6T
Ale vypadá to semnou bledě. Jestli si nepohnu, tak mě i v dalším autocyklu čeká čtyřválec dýzl
BMW Divize
Re: BMW Divize
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Čtvrtý N53B30 jezdí. Uffff.
Kéžby nafurt.
Kéžby nafurt.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ta nova 3er je prekvapive zajimava , ano libi se mi i lexus ... Oproti nudnym 5, 7 er, zvlastni Z4 ...
V dobe, kdy je to pozivane jako potah je to skoro ideal. (Ideal by byl, kdyby to radilo v otackach jako ve sport, kdyz je zbytek auta na komfort) no a v tom zbytku: urcity usek je to uplne vpoho, ani me nenapadne, ze bych tam chtel mit zarazeno neco jinak a pak to udela nejaky necekany nesmysl. Ale treba se to da vhodnym zachazenim eliminovat.Stepan píše:no a co lachtan vs. šaltpáka? Jak to cítíš?
Dnes mi pri jednom pubertalnim kousku byly dva pruhy skoro uzke a doufal jsem, ze me nebudou rovnat svodidla. Asi to DTC taky neuhlida vsecko
A taky jsem mel porovnani pri zrychleni z 80 na 220 s aktualni M3, no je rychlejší
Pravda vyděsí
Neska odpoledne bylo krásné baboléto, taxem m4Zlika vytáh před garáž a umyl (abych měl důvod ho následně osedlat a projet za účelem vysušení). Fajne. Akoráth sem přitem zjistil, že posezonní servis nebude jen olej+filtr jaxem si myslel (+ příští rok "óbr" servis, dyž bude mít už 10let), ale budu muset udělat ještě letos jak přední tak i zadní brz. desky a čidla, naštěstí sem dobře zásoben, tak nemusím nic dokupovat.....
Neska byly vypuštěny první ofiko informace o X7 - ty woe, to je obluda, nejen rozměry a váhou, ale taky těma obludnýma ledvinama.....
jo, jsem se uplne lekl, kdyz jsem to zacal cist
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... k-nahrade/
http://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw ... k-nahrade/
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jestli bylo cilem designeru evokovat praseci hlavu, pak se to povedlo.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nechutnost sama...a ja myslel ze po X6 a 5 GT sa BMW tak lahko neprekona a ejhla...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...