černá neni špatná, sluší většině aut, ale pro mě je prostě moc obyčejná a nudná a ještě je to furt jak prasevasco píše:Ale taková černá s walnut interiérem...
Je červená barva vhodná jen pro Ferrari?
Re: Je červená barva vhodná jen pro Ferrari?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
jen ty oranžové blinkry by si kluci ve Státech mohli u červeného auta odpustit ale jinak imola red rulez
přesně tuhle kombinaci kol a barvy jsem kdysi obdivoval v autokatalogu 2004 parádní
červená je dobrá pro ČR
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Taky nevidím nic špatnýho na červeným laku. Samozřejmě to chce mít barvu s citem pro auto a ne např. jezdit ve výrazné rudé na 7er. Třeba ta E46 je celkem vkusná.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Já mám červenou na 1er Coupe a líbí se mi Podle mě tomu autu sluší a budu si to myslet, i kdyby si třista vasců myslelo opak
pořád lepší ta jasně červená ,než žlutá,oranžová,křiklavě zelená..metaljohn píše: Samozřejmě to chce mít barvu s citem pro auto a ne např. jezdit ve výrazné rudé na 7er..
já občas potkávam žlutou E46 v sedanu před FL a neni to tak hrozný, ale nejezdil bych v tom, to je i na mě moc
Některým autům ta červená sluší ukrutně, například tohle - M3 v Imola Red http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2540_n.jpg
Ain´t nobody got time for that
Supr, vsadím se, že borec za volantem má na nohách ty ohromně vkusné červené pumy s logem ferrari. Nebo by je aspoň chtěl...