pavproch píše:Neska mě nasrál sv. Václav - sem si ráno krásně naplánoval co všechno (pracovně) udělám v pátek a... pak mi teprf došlo, že neudělám nic, bo svátek.
Mam to podobne, mel jsem v planu bikepark na klinovci s kamosema a kdyz mi do toho prvni dva hodili vidle, tak jsem teprv zjistil ze je statni svatek
Ty woe..... sfátek a.... ráno sem jel pindicou pod kopec okolo Šanců, na starých hamrech frézujou a sou tam světla a ve směru od Ostravice na Bílou byla v sedum ráno asi tříkilometrová fronta.... taxem zpět zpod kopca jel na opačnou stranu skrz čeladnou na solárku a po ní pod pindulu.... od solárky mi přejezd pindule k janoštíkovi trval 3/4 hodiny, bo světla a zase asi 3km fronta v obou směrech..... dyž sem slezl z kopca, taxem uvažoval, že vytáhnu odpoledne m4Zlika, dyž je tak krásně baboletně, ale nějak mě to přešlo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
stěžuju si na kompletně celej národ. Švýcar horší než Polák.
A to s Polákama musím dělat day to day byznys, na straně dodavatele i zákazníka. Od Švýcarů jsem chtěl jenom nerušený průběh dovolený.
pavproch píše:Sem vnitřně zlý na juniora - půlroku byl pryč a půlroku sem byl zdravý, sotva přiletěl zpoza rybníka , přinesl domů sopl a chrchel a.... už to mám i já, drahá 3/4 i juniorka. Grrrrr!
V pátek i sobotu nem teho bacila ešče nějak udýchával, neska v noci ale zvítězil, sfiňa jedna.... prosoplil sem (= čti produsil se) skrz noc, ráno chrchel jaxfiň, fčíl po horkým paracetamolu je to krapet lepčí ale jen dočasu.... chjo no. Nemám ráth bacili.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Na nachlazení pomáhají výluhy z šalvěje nebo zázvoru s pár hřebíčky (a špetkou pepře).
Na zdraví!
řidičBOB píše:Podle mne už jenom to, že jsou.
Já to mám ale easy. S žádným autem tam "nesmím." Takže se do té země asi už nikdy nepodívám. Ale smutný z toho nejsem
Tak to jste se tam nutně musel dopustit ukrutných zločinů, tipuju to na vyloupení banky plné nácky uloupeného zlata ...
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne ned 30 zář 15:20, celkem upraveno 1 x.
Myslet si, že pokud jede člověk po HLAVNÍ silnici a předjíždí, že mu dá auto na vedlejší přednost, to je opravdu naivita. Jedu si to takhle k Hladovu, předjíždím dvě auta, proti mně nic až k MOLu. Červík v hlavě vrtal. Když jsem viděl, jak se z zleva z vedlejší řítí ke křižovatce auto, zbystřil jsem. Pro jistotu dálková, aby tam nevjel. Druhé varování bylo, že nezastavil před křižovatkou, ale čumákem přesahoval do silnice. To už jsem k dálkovým přidal i troubení. No a co myslíte? No rozjel se, sice zase zastavil a zbylo místo na průjezd. Ve výsledku jsem ale nasraný na sebe. Jednak, protože spoléhat na inteligenci jiných dneska málem stálo život. A především proto, že se ten debil mohl zase rozjet znovu a já nebrzdil. Mám pocit, že je tady někde vlákno "jsem debil", ale sem se to asi hodí líp.
Něco velmi podobného se mi stalo už před řadou let po cestě z F-M směr Cziesky Czieszyn . Jezdil jsem tehdy občas jako v Deltě HF 1.6t s laděným výfukem, no nevybouřené mládí . Borec se z vedlejší prostě napojil, jako by se nechumelilo (odbočoval vpravo, takže nejspíš zkontroloval provoz zleva a rovnou to tam šoupnul) ovšem zas nemohl úplně předpokládat, že se tam někdo bude pohybovat "nadzvukovou" rychlostí. Málem jsem po míjecím manévru měnil trenky (brždění z mé strany rovněž neproběhlo, i když zpětně si myslím, že by to byla chyba) a od té doby jsem si na podobně potenciálně velmi nebezpečné situace začal dávat mnohem větší pozor.