![Tongue :p](./images/smilies/10.gif)
Že jste všichni reagovali z celého příspěvku jen na zmínku o chlastu. Prospěšnost a komplexnost jógy a tai chi nebo propojování hemisfér samčích mozků homo sapiens zpěvem jsou zjevně velmi nudná a nezajímavá témata.
Když se začnete jako já věnovat konzumaci všemožných alkoholových nápojů v poměrně raném věku (cca 12) a máte s tím velké množství zkušeností, může to mít pak následky jako nepříliš kompromisní názor na tuto problematiku - tj. zbytečné zátěže organismu alkoholem, a dokážu si představit, že podobná vyjádření o zdravotní závadnosti především co se týče plnohodnotného vývoje či regenerace mozku většinu pravidelných konzumentů alkoholu nenaplňují zrovna nadšením, zvláště třeba když už se těší na další víkendovou jízdu a teď jim nějaký chuj začne kazit radost z očekávaného "uvolnění se" podobnými kecy.
Jinak nikomu nenařizuju, co má nebo nemá dělat. Každý dělá, jak umí. Když jsem byl či stále jsem svědkem toho, jak řada lidí v rolích rodičů apod. chodí do hospod se svými dětmi, případně před nimi konzumují alkohol doma, a je to považováno za společenskou normalitu, pak by stejně veškerá čistě hypotetická omezení zdejšího všudypřítomného prodeje levného alkoholu a reklamy na něj neměly moc výrazný účinek.
Takže kdo nechlastá, není Chech, lok, lok, lok!
![Party :ymparty:](./images/smilies/36.gif)