WAZE
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: WAZE
Tak waze uz oficialne funguje cez Carplay
Nutny iOS 12 a najnovsiu verziu WAZE...
Nutny iOS 12 a najnovsiu verziu WAZE...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
Fici ale je to nejake spomalene cele. Google maps maju tu integraciu zvladnutu lepsie. Asi to chce este par updatov kym to odladia.
Mně Waze v Golfu jede na CarPlay slušně, sice mám pocit, že má trochu občas problémy s GPS, ale to může být i mým předním sklem (na samotném mobilu se problém ale neprojevuje).
Jinak zajímavá funkce (podobná jak v Google mapách) - jede-li vám Waze přes carplay a mobil máte v držáku, tak Waze umí na mobilu zobrazovat seznam následujících manévrů, zatímco na hlavní obrazovce je mapa s trasou.
Co se mi líbí jsou hlášení - potvrzují se mnohem lépe než na mobilu.
Jinak moc nerozumím tomu, jak může BMW nebo audi nepodporovat Waze, když podporuje CarPlay, ale je fakt, že neznám všechny nuance toho systému.
Jinak zajímavá funkce (podobná jak v Google mapách) - jede-li vám Waze přes carplay a mobil máte v držáku, tak Waze umí na mobilu zobrazovat seznam následujících manévrů, zatímco na hlavní obrazovce je mapa s trasou.
Co se mi líbí jsou hlášení - potvrzují se mnohem lépe než na mobilu.
Jinak moc nerozumím tomu, jak může BMW nebo audi nepodporovat Waze, když podporuje CarPlay, ale je fakt, že neznám všechny nuance toho systému.
české BMW nepodporuje carplay. V mojem BMW koupeném v německu carplay šel do chvíle, než auto zjistilo, že bude v česku, pak celé carplay zmizelo. Se samotným waze to nemá souvislostEL_XEL píše: Jinak moc nerozumím tomu, jak může BMW nebo audi nepodporovat Waze, když podporuje CarPlay, ale je fakt, že neznám všechny nuance toho systému.
Pravda vyděsí