Audi A3 8L - lakování orig. ráfků?
Audi A3 8L - lakování orig. ráfků?
Ahoj chlapi,
Chystám koupi stříbrné třídvéřové A3 z první generace, a chtěl bych na tom mít černý kola. Původně jsem uvažoval nad koupí nových alu, ale pak jsem narazil na tuhle fotku
Jsou to origo disky (ty s kulatýma dírama) přebarvený na černo, s výjimkou loga a kroužku kolem něj. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak to vypadá naživo? Myslíte, že budou mít v lakovně problém s tím zachováním stříbrného kroužku? To je stejně jen nějaká krytka, ne?
Předem díky za všechny nápady a reakce.
Tomáš
Chystám koupi stříbrné třídvéřové A3 z první generace, a chtěl bych na tom mít černý kola. Původně jsem uvažoval nad koupí nových alu, ale pak jsem narazil na tuhle fotku
Jsou to origo disky (ty s kulatýma dírama) přebarvený na černo, s výjimkou loga a kroužku kolem něj. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak to vypadá naživo? Myslíte, že budou mít v lakovně problém s tím zachováním stříbrného kroužku? To je stejně jen nějaká krytka, ne?
Předem díky za všechny nápady a reakce.
Tomáš
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Audi A3 8L - lakování orig. ráfků?
Podle mne jsou to origo Audi alu ráfky,jen nalakované na černo s origo krytkami. tady je máš bez krytek.
http://www.iautodily.cz/alu-disky-15-ce ... 23735.html
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Přesně tak. Ale ta krytka je standardně taky stříbrná, tak právě přemýšlím, jestli zvládnou nalakovat jen ten podklad krytky, bez loga a okrajů. Nebo jestli jde koupit černá krytka? Zatím se mi takovou nepodařilo najít..970ka píše:Podle mne jsou to origo Audi alu ráfky,jen nalakované na černo s origo krytkami. tady je máš bez krytek.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
V černé se to nevyrábělo,nech to stříbrný a bude to super.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
To bude hnusný ne?
zářivě zelený a budeš daleko větší king, když to zkombinuješ s blikajícíma čepičkama ventilků
Hnusný jsou ty tvoje "telefony" nastříkané do černé barvy. Na těch discích je velmi mnoho jednolitého materiálu a jen málo bylo odebráno (díry). Takže v černé je to hnusná jednotlitá plocha. To už mužeš jezdit na plecháčích. Mám velmi podobný design kol na jiné značce právě v černé (za pár šupu jako zimní disky) a je to fakt hnusné.
hnusny to bude kdyz to budes prznit. hnusny to uz je pac je to sto let stary, ale ve stribrny na origo kolech to muze jeste aspon neurazit
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
za ty prachy sezenes na bazosi origo než tyhle zakladni patnácky
Jenže nikde nemůžu najít, jaký kola na to můžu koupit. To musí být nějaké z A3, jinak to hrozně ovlivní jízdní vlastnosti, ne? Vím, že inzerce jsou použitejch alu kol plný, ale nechci riskovat, že to pak nebude pasovat, nebo tak něco..