IMHO není špatné si upřímně přiznat, že mi to ze začátku nejde a učit se postupně.
Za mě naopak čím více "polovodičů" v automatech tím lépe.
Zdali by měl podobný "řidič" úspěšně absolvovat autoškolu je věc druhá.
VW Golf Mk2 1.6 PN GL | Automat z 1989
Re: VW Golf Mk2 1.6 PN GL | Automat z 1989
No, tady je fórum plné řidičů s jakousi hrdostí že řídí minimálně o něco líp než průměr a většinou to i bude pravda, protože k tomu mají nějaký vztah a nejezdí jen z nutnosti. Na pocity v začátcích si už málokdo vzpomene, pro některé to můžou být desítky let
Za sebe můžu říct, že když jsem byl poprvé v levostranném provozu, měl řadit levačkou, seděl na místě ze kterého nemám stejný odhad a fungovat podle trochu jiných pravidel, značení a na cestách 2/3 šířky, byl bych za ten automat rád.
Po prvním dnu si to sedlo, ale při odjezdu z půjčovny v centru Edinburgu jsem si opravdu připomněl pocity z autoškoly.
Za sebe můžu říct, že když jsem byl poprvé v levostranném provozu, měl řadit levačkou, seděl na místě ze kterého nemám stejný odhad a fungovat podle trochu jiných pravidel, značení a na cestách 2/3 šířky, byl bych za ten automat rád.
Po prvním dnu si to sedlo, ale při odjezdu z půjčovny v centru Edinburgu jsem si opravdu připomněl pocity z autoškoly.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Re: VW Golf Mk2 1.6 PN GL | Automat z 1989
Kucí, abych to tu uzavřel.. nakonec nejsem takovej pankáč, abych koupil Mk2, a sháním něco novějšího. S tím řízením jsem to myslel s nadsázkou, prostě jsem několik let neřídil. Automat chci proto, že mě ježdění s ním víc baví.
Každopádně vám všem děkuju za příspěvky.
T.
Každopádně vám všem děkuju za příspěvky.
T.