![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Lampárna (stěžovatelna)
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Příště bych dal pilátes,i když já si vždycky myslel,že je to něco k žrádlu. ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Opravdu si nekdo stezuje na to, ze mu skola dovoli zadarmo vyuzivat telocvicnu k pohybu a jeste si na tom vyvarit kredity? - A my blbci pred lety platili za to, ze jsme chodili jeste NAVIC 2 hod. na fotbal…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Žádný kredity nevyvaříš. Kredity jsou jasně daný a k nim navíc musíš mít 2 semestry těláku, jinak tě ke státnicím nepustí.
Vaření kreditů vypadá tak, že si můžu zapsat předmět v angličtině, on mi spadne do skupiny "druhý cizí jazyk", páč má VŠE bordel v systému, a hned v dalším semestru ho mám povinně v češtině
Btw jo, vadí mi to. Protože když chci mít tělocvik v nějakej rozumnej čas (=brzo ráno nebo pozdě odpoledne), abych minimalizoval produktivní část dne o kterou přijdu (bo hodina a půl těláku v 9 ráno nebo v 1 odpoledne ti zabije půl dne), nemám prakticky na výběr. Takže dvakrát tejdně brzo ráno fitko a jednou v tejdnu "nahánět energii do energetických center za pomoci nemechanického pohybu" aby aspoň to Bc. bylo
Úplně stejně mě sere, když si nějakej doktorand vypíše na cviko jeden termín někdy ve středu po obědě a já musím mazat do školy jen kvůli němu, jenže to má aspoň relevanci k oboru studia, tak to toleruju/respektuju.
Ovšem souvislost mezi VŠ vzděláním ekonomického směru (které člověku umožní stát se třeba členem Komory daňových poradců) a absolvováním 13x1,5h tělesné výchovy (+chlastačky na horách) mi uniká. Možná kdyby člověka honil berňák kolem bloku nebo se v kanclu rozbil výtah, tak to přijde vhod?![Confused :-\](./images/smilies/7.gif)
Vaření kreditů vypadá tak, že si můžu zapsat předmět v angličtině, on mi spadne do skupiny "druhý cizí jazyk", páč má VŠE bordel v systému, a hned v dalším semestru ho mám povinně v češtině
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Btw jo, vadí mi to. Protože když chci mít tělocvik v nějakej rozumnej čas (=brzo ráno nebo pozdě odpoledne), abych minimalizoval produktivní část dne o kterou přijdu (bo hodina a půl těláku v 9 ráno nebo v 1 odpoledne ti zabije půl dne), nemám prakticky na výběr. Takže dvakrát tejdně brzo ráno fitko a jednou v tejdnu "nahánět energii do energetických center za pomoci nemechanického pohybu" aby aspoň to Bc. bylo
![I dont wanna see x_x](./images/smilies/109.gif)
Úplně stejně mě sere, když si nějakej doktorand vypíše na cviko jeden termín někdy ve středu po obědě a já musím mazat do školy jen kvůli němu, jenže to má aspoň relevanci k oboru studia, tak to toleruju/respektuju.
Ovšem souvislost mezi VŠ vzděláním ekonomického směru (které člověku umožní stát se třeba členem Komory daňových poradců) a absolvováním 13x1,5h tělesné výchovy (+chlastačky na horách) mi uniká. Možná kdyby člověka honil berňák kolem bloku nebo se v kanclu rozbil výtah, tak to přijde vhod?
![Confused :-\](./images/smilies/7.gif)
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Nemá to s běháním co dělat,přece . "Ve zdravém těle ,zdravý duch." Aby jsi nebyl úplně blbej z toho učení,woe. Já tělák teda také nesnášel.
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
Ještě to chce zavést povinně na VŠ hodiny zpěvu a kreslení. Přece byste nechtěli, aby Vás např. operoval chirurg, který neumí zpívat?
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Jo,přesně ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
- Lachende Bestien
- Letec
To si stěžujete na průběh a účinky samotného cvičení nebo na to, že byste tento čas mohl využít podle sebe jinak/lepším způsobem? Btw. zvrtnout kotník si lze i při běžné chůzi...
Tai či/čchi kung a jóga měla být už dávno zařazena do tělocviku už od prvních stupňů "povinných" (jak pro koho) základních kasáren ehm pardon škol.
Když to porovnám např. s takovým předcvičováním na spartakiádu (připadal jsem si jak dement v ústavu) nebo dnešními různými značně primitivními cvičeními/míčovými hrami, není co řešit.
Jenže to nevyhovuje určitým finančně silným skupinám lidí, často se vyznačujících parazitickým způsobem života (nejen u lidí ve státní správě) - potřebujících k neustálému zvyšování svého životního statusu vysávat životní energii co největšího počtu druhých v co největší možné míře).
Neboli tyto formy cvičení jsou velmi komplexní a promyšlené, obsahují většinou protažení, posílení i relaxaci zároveň a lidé pak jsou zaprvé příliš vyrovnaní, a navíc si pak zpravidla nejdou jako třeba po náročném výkonu ve fotbale pořádně ožrat držku (u mladých narušit proces vývoje mozku, u starších dočasně pozastavit jeho regeneraci, o dalších vnitřních orgánech nemluvě) a vsadit na svůj oblíbený tým atd. takže nepodporují všudypřítomný alkoholový průmysl/sázkaře a různým odklaněčům se dostatečně neplní "státní kasa".
P.S. Zpěv je též velmi důležitý, obzvláště pro mužské pohlaví z hlediska propojování mozkových hemisfér.
Takže další závažná chyba systému.
Kdybych si mohl vybrat, určitě bych se nechal operovat chirurgem, který se věnuje zpěvu.
Tai či/čchi kung a jóga měla být už dávno zařazena do tělocviku už od prvních stupňů "povinných" (jak pro koho) základních kasáren ehm pardon škol.
Když to porovnám např. s takovým předcvičováním na spartakiádu (připadal jsem si jak dement v ústavu) nebo dnešními různými značně primitivními cvičeními/míčovými hrami, není co řešit.
Jenže to nevyhovuje určitým finančně silným skupinám lidí, často se vyznačujících parazitickým způsobem života (nejen u lidí ve státní správě) - potřebujících k neustálému zvyšování svého životního statusu vysávat životní energii co největšího počtu druhých v co největší možné míře).
Neboli tyto formy cvičení jsou velmi komplexní a promyšlené, obsahují většinou protažení, posílení i relaxaci zároveň a lidé pak jsou zaprvé příliš vyrovnaní, a navíc si pak zpravidla nejdou jako třeba po náročném výkonu ve fotbale pořádně ožrat držku (u mladých narušit proces vývoje mozku, u starších dočasně pozastavit jeho regeneraci, o dalších vnitřních orgánech nemluvě) a vsadit na svůj oblíbený tým atd. takže nepodporují všudypřítomný alkoholový průmysl/sázkaře a různým odklaněčům se dostatečně neplní "státní kasa".
P.S. Zpěv je též velmi důležitý, obzvláště pro mužské pohlaví z hlediska propojování mozkových hemisfér.
Takže další závažná chyba systému.
Kdybych si mohl vybrat, určitě bych se nechal operovat chirurgem, který se věnuje zpěvu.
Doporučuju nasadit čepici z alobalu, prej tě pak ilumináti nedostanouLachende Bestien píše: Tai či/čchi kung a jóga měla být už dávno zařazena do tělocviku už od prvních stupňů "povinných" (jak pro koho) základních kasáren ehm pardon škol.
Nejhezčí pohled na silnici je skrz prorezivělou podlahu na dvojitou plnou čáru.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Trochu mi připomíná rétoriku Mudr. Nešpora...
Už déle LB podezírám, že to bude vyléčený závislák![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Už déle LB podezírám, že to bude vyléčený závislák
No pain, no gain.
Vespa time![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
Vespa time
![Rock on \m/](./images/smilies/111.gif)
LB - levicový blouznivec. Odborník na to, co mají dělat ti ostatní.