Lampárna (stěžovatelna)
Re: Lampárna (stěžovatelna)
Slováci na českých cestách. V poslední době na ně mám fakt smůlu.
Začalo to Slovákem v dodávce, který mi to na obchovatu Olomouce při připojování od Brna poslal z připojováku přímo do levého. Byli jsme tam 3 (slovy 3). Já, on a ještě jedno auto, které najíždělo. cca 11 večer. Všude volno. Já musel na brzdy cca 180 --> 80 a když jsem ho problikl, tak mě ještě vybrzdil do 0.
Pár dnů potom mi jiná slovena s obstarožním Cayenne nedala přednost v centru Brna a dnes na průtahu FM cca v kile (limit 50) málem spálil jiný slovák starší paní přecházející přes přechod. (2 pruhy jedním směrem; pravý stál; paní přecházela a v levém přes přechod probrzdil debil s žilinskou značkou).
Vážně chci věřit že mám smůlu, protože tolik píčovin na silnicích nevidím ani od poláků.
Nechci flame. Jen jsem si potřeboval postěžovat.
Začalo to Slovákem v dodávce, který mi to na obchovatu Olomouce při připojování od Brna poslal z připojováku přímo do levého. Byli jsme tam 3 (slovy 3). Já, on a ještě jedno auto, které najíždělo. cca 11 večer. Všude volno. Já musel na brzdy cca 180 --> 80 a když jsem ho problikl, tak mě ještě vybrzdil do 0.
Pár dnů potom mi jiná slovena s obstarožním Cayenne nedala přednost v centru Brna a dnes na průtahu FM cca v kile (limit 50) málem spálil jiný slovák starší paní přecházející přes přechod. (2 pruhy jedním směrem; pravý stál; paní přecházela a v levém přes přechod probrzdil debil s žilinskou značkou).
Vážně chci věřit že mám smůlu, protože tolik píčovin na silnicích nevidím ani od poláků.
Nechci flame. Jen jsem si potřeboval postěžovat.
2.9T RWD
- Lachende Bestien
- Letec
Za poslední cca týden sem měl 2x jednání s Telefonicou o2 - jednou jako jednatel firmy se zastupičem o2 , který přijel za mnou a podruhé jako občan na prodejně o2 - obojí v podstatě o tomtéž: prodloužení závazku o další 2 roky. Kura, to je rozdíl - jako jednateli s.r.o. mi málem vlezl až do zadku a ešče sa při tem blahem vrtěl, zatímco na prodejně jako občan sem měl pocit, že sem ten největší obtěžovatel a že je vlastně zdržuju.....chjo no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
V roznovske prodejne? Ty pitky bych tam nakopal do zadnice vsecky a to jsem s nimi mluvil pouze jako firemni zakaznik, takze to nema vliv
Pravda vyděsí
Jo, RpR. Chjo, no.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dneska pokračování. Zelený Peugeot 106 CA332AI. Na autě nebyl jediný rovný plech a i při jízdě v přímém směru jelo auto bokem. Přední pružiny tam musely být snad z P607, protože předek to mělo o 10cm výš než normálně. Za volantem chlápek připomínající Macháčka v Horem Pádem.HondaMan píše:Slováci na českých cestách.
- rychlost dalece přes možnosti auta
- rozestup dalece pod možnosti auta
- neustálé najíždění na auta v okolí. Především v koloně.
- pokusy o podjetí v situacích kdy to nemělo nejmenší smysl
- předjíždění na přechodu
Obzvlášť komické mi přišlo když najížděl a zkoušel "potlačit" Cayenne GTS poklidně čekající na předjetí jiného auta.
2.9T RWD
To sú Cestný Akrobati. z Čadce. Jak vidíš na autě CA nebo KM, tak rychle pryč. Hlavne KM, ještě pár roku zpátky jezdili cvičit kruhové objezdy do Žiliny, bo v tom městě nebyl kruhák a světelná byla jediná za řekou na hlavní tahu Žilina - Česká republika.HondaMan píše:Dneska pokračování. Zelený Peugeot 106 CA332AI.HondaMan píše:Slováci na českých cestách.
Začal semestr. Na připuštění ke státnicím potřebuju mít zápočet z tělákui. Tak jsem vybíral nějakej tělák, co je pozdě odpoledne, aby mi to nerozdrbalo celej den. Ve výběru pouze pilátes a tai chi.
Jsem vyrazil na tai chi.
Cvičící se nám snažil vysvětlit něco o tom, jak nám taiči pomůže duševně překročit hranice, které nám nastavuje naše fyzické tělo. To se mi za hodinu a půl sice nepovedlo, za to jsem si asi zvrtnul kotnik
Jojo, já věděl proč ze sportů dělat jenom šachy
Jsem vyrazil na tai chi.
Cvičící se nám snažil vysvětlit něco o tom, jak nám taiči pomůže duševně překročit hranice, které nám nastavuje naše fyzické tělo. To se mi za hodinu a půl sice nepovedlo, za to jsem si asi zvrtnul kotnik
Jojo, já věděl proč ze sportů dělat jenom šachy
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
No TVL, a já myslel že tělák byl na VŠ zrušen společně s marxismem leninismem.
Dva povinný zápočty, neschopenka od "vlastního" doktora nestačí, musí být školní. Jeden z nich lze nahradit chlastačkou na vodě nebo na lyžích
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))